22bet Togo

SKbookmaker
7 augusta, 2024
60 Zobrazenia

Togo je malá africká krajina, ktorá je pomerne chudobná. Počet obyvateľov Toga je približne 8,5 milióna. V minulosti bolo Togo jednou z francúzskych kolónií. V priestore ostatných krajín Togo vyniká veľmi vysokým percentom veriacich voodoo. Hazardné hry sú v krajine legálne od roku 1966 a právne aspekty online hazardných hier neboli doteraz regulované.

Takáto situácia je v dnešných krajinách zriedkavá. Väčšina krajín má k tejto otázke svoje stanovisko, aj keď nie úplne presadzuje poslušnosť verejnosti. Je to typické pre chudobnejšie krajiny, kde sa existujúce zákony neaktualizujú. Aký je záujem o tento trh medzi zahraničnými online stávkovými kanceláriami? Bola zriadená platforma 22bet Togo?

História hazardných hier v Togu

Togo získalo nezávislosť od Francúzska v roku 1960. Počas nasledujúcich troch rokov možno právny status hazardných hier označiť za neznámy. V roku 1966 bol uverejnený prvý zákon o hazardných hrách. Nasledovala prvá oficiálna legalizácia hazardných hier na základe vyhlášky č. 66-8. Togčania sa mohli legálne zúčastňovať na lotériách a hrách podobných lotériám.

Vznikla tiež Národná lotériová spoločnosť Togolaise (LONATO). V roku 1989 získala LONATO právomoc vydávať licencie na hazardné hry a na základe nariadenia č. 80-29 z roku 1989 sa stala regulačným orgánom Toga. V roku 2006 bol prijatý medzirezortný dekrét č. 004/MEFP/MATD/MS/MDPRDAC/CAB, ktorý umožnil LONATO vydávať licencie súkromným spoločnostiam. V dôsledku toho je možné na togskom trhu vidieť aj činnosť africkej spoločnosti Lydia Ludic, ktorá sa zaoberá hazardnými hrami.

22bet Togo

Chýbajúca regulácia týkajúca sa online hazardných hier predstavuje akúsi bránu pre zahraničných bookmakerov, ktorí chcú ponúkať svoje služby obyvateľom Toga. Nie sú povinné získať a zaplatiť licenciu, takže mnohé zahraničné platformy prijímajú hráčov pochádzajúcich z Toga.

Môžu obyvatelia Toga používať platformu 22bet Togo?

Platforma 22bet akceptuje hráčov pochádzajúcich z Toga. Tí sa môžu zaregistrovať a využívať všetky služby poskytované touto stávkovou kanceláriou na platforme 22bet Togo. Platforma 22bet Togo oplýva obrovským množstvom atraktívnych bonusov a propagačných akcií, ktoré sú poskytované novým aj pravidelným hráčom. Webová stránka je založená na veľmi prehľadnom rozhraní, ktoré uľahčuje stávkovanie a hranie v kasíne.

Používatelia majú tiež možnosť využívať aplikáciu, ktorá výrazne zlepšuje a uľahčuje stávkovanie a umožňuje ho vykonávať odkiaľkoľvek, kde funguje internet. Aplikácia funguje veľmi hladko na väčšine smartfónov. Nie je potrebné mať najnovšie verzie softvéru, čo ocenia najmä tí, ktorí žijú v chudobnejších častiach sveta.

Vytvorenie mobilnej aplikácie pre 22Bet Togo bol vynikajúci krok, ktorý výrazne zlepšil používateľský zážitok. Zároveň získala množstvo pozitívnych ohlasov.

22BET ► Stavte si na 22bet so 100% bonusom na prvý vklad!
Autor SKbookmaker