Výhody a nevýhody


  • Široká ponuka športových stávok a online kasín
  • Atraktívne bonusy a propagačné akcie
  • Rýchle a bezpečné platby
  • Profesionálny zákaznícky servis
  • Licencia Curacao a vysoké štandardy bezpečnosti a integrity
  • Žiadna mobilná aplikácia
  • Vysoké rozpätie pre tenis
  • Nízka ponuka špeciálnych stávok
  • Niektoré krajiny sú z registrácie vylúčené
  • Niektoré kasínové hry nemusia byť k dispozícii v závislosti od polohy hráča.
2.9/5
Bonus za prvý vklad 100% do 100€
REGISTRÁCIA

Prehľad


  • Web:
    www.powbet.com
  • Cieľová oblasť:
    Medzinárodné
  • :
    Možnosti platby
  • Vlastník:
    Rabidi N.V.

Powbet

Powbet je nová stávková kancelária, ktorá bola založená v roku 2021 a ktorú prevádzkuje spoločnosť Rabidi N.V. s licenciou Curacao. Je súčasťou rovnakej skupiny, ktorá vlastní aj spoločnosť Fezbet. Registrovať sa môžu hráči z viac ako 100 krajín vrátane Fínska, Nemecka, Nórska, Indie, Kanady a Austrálie. Stávková kancelária ponúka športové stávky a online kasíno na jednej platforme.

V tomto článku vám poskytneme recenziu Powbet a rozoberieme jej hlavné výhody a nevýhody.

Ponuka športového stávkovania Powbet

Powbet ponúka viac ako 35 športov na stávkovanie pred zápasom, od futbalu a basketbalu až po galský hurling a pesapallo, s celkovou návratnosťou 94 %. Bookmaker má tiež päť VIP úrovní, od nováčika po šampióna.

Powbet-com1-1024x490

Pravidelným stávkovaním si môžete zvýšiť svoj status, čo znamená vyššie limity výplat a personalizované propagačné akcie. Vo futbale je k dispozícii viac ako 250 trhov na najdôležitejšie zápasy vrátane špeciálnych stávok na hráčov, karty, ázijské handicapy a rohy.

Napriek vysokej marži na tenis je k dispozícii viac ako 30 možností stávok. V basketbale je návratnosť 95 % a okrem iného je možné podať špeciálne stávky na body, asistencie a doskoky hráčov. Powbet.com poskytuje viac ako 10 000 živých udalostí mesačne s návratnosťou 93 %. Vo futbale je k dispozícii viac ako 200 trhov, napríklad na hráča, ktorý strelí ďalší gól, alebo 1X2 na zvyšok zápasu. Za zmienku stojí, že kurzy na basketbal a tenis klesajú v porovnaní s predzápasovými. Napriek tomu tu nájdete množstvo handicapov a bodových súčtov, na ktoré môžete staviť. V našej recenzii Powbet sme nemohli prehliadnuť funkcie, ktoré stávková kancelária ponúka.

Bet Builder vám umožňuje kombinovať rôzne tipy z rovnakého zápasu v jednom stávkovom tikete a Cash Out môžete využiť v plnej výške alebo čiastočne. Powbet upozorňuje aj na ďalšie aspekty. V prvom rade si môžete vybrať z viac ako 10 jazykov webovej stránky. Navigácia z mobilného zariadenia je jednoduchá, ale pre Windows, iOS a Android nie je k dispozícii žiadna aplikácia.

Ak máte problém, môžete kontaktovať zákaznícku podporu 24 hodín denne, 7 dní v týždni prostredníctvom e-mailu alebo live chatu v niekoľkých jazykoch. Čo sa týka platieb, všetky spôsoby vkladu sú okamžité a bezplatné.


Ponuka online kasína Powbet

Powbet nie je len stránka so športovými stávkami, ale aj online kasíno so širokou ponukou hier. Nájdete tu viac ako 3 000 titulov od viac ako 40 poskytovateľov softvéru, ako sú NetEnt, Microgaming a Pragmatic Play.

Hry sú rozdelené do kategórií: automaty, jackpoty, megahry, blackjacks, poker a ruleta. Môžete tiež použiť vyhľadávač alebo filtrovať hry podľa poskytovateľa. Výherné automaty sú rôzne – od klasických ovocných automatov až po moderné automaty so zaujímavými témami a bonusovými funkciami.

Powbet-casino-1024x490

Medzi obľúbené tituly patria napríklad Starburst, Book of Dead alebo Gonzo’s Quest. Ak chcete skúsiť šťastie v hrách s progresívnym jackpotom, môžete si vybrať z desiatok jackpotov, ako napríklad Mega Moolah, Divine Fortune alebo Holmes and the Stolen Stones. Ak dávate prednosť stolovým hrám, Powbet má pre vás na výber množstvo možností.

Zahrať si môžete rôzne varianty blackjacku, pokru a rulety, a to v klasickej verzii aj s doplnkovými funkciami. Svoje sily si môžete vyskúšať aj v megahrách, ktoré ponúkajú tisíce spôsobov výhry. Medzi ne patria napríklad Great Rhino Megaways, Bonanza alebo Extra Chilli. Powbet ponúka aj živé kasíno, v ktorom môžete zažiť atmosféru skutočného kasína s profesionálnymi krupiérmi.

Môžete si tu zahrať viac ako 100 živých hier od poskytovateľov, ako sú Evolution Gaming, Ezugi alebo Vivo Gaming. Nájdete tu nielen klasické stolové hry, ale aj telegrafické hry ako Dream Catcher, Monopoly Live a Crazy Time.

Powbet – bonusy a propagačné akcie

Powbet ponúka atraktívne bonusy a akcie pre hráčov športového stávkovania aj online kasína. Tu sú niektoré z nich:

  • Uvítací bonus 100 % až do výšky 100 EUR na športové stávky. Ak chcete využiť túto ponuku, musíte vykonať počiatočný vklad vo výške aspoň 20 EUR a raz ho staviť na stávkové tikety s kurzom aspoň 1,50. Potom stavte bonusovú sumu päťkrát na kumulatívne stávkové tikety s aspoň tromi udalosťami s kurzom aspoň 1,40 za každú. Na vsadenie bonusovej sumy máte 30 dní v súlade s podmienkami.
  • Uvítací bonus 100% až do výšky 500 € 200 roztočení zadarmo v online kasíne. Ak chcete získať tento bonus, musíte vykonať počiatočný vklad vo výške aspoň 20 € a raz ho staviť na kasínové hry. Potom musíte bonusovú sumu 35-krát staviť na kasínové hry. Na stávkovanie bonusovej sumy máte 10 dní v súlade s podmienkami. Voľné roztočenia sa udeľujú v balíkoch po 20 počas 10 dní a majú požiadavku na 40-násobné stávkovanie.
  • Cashback vo výške 10 % až do výšky 500 € na športové stávky. Ak chcete využiť túto ponuku, musíte počas týždňa vložiť aspoň 20 € a podať stávky na akúkoľvek športovú udalosť. Ak bude váš týždenný zostatok záporný, bude vám vrátené 10 % z vašich prehier až do výšky 500 €.
  • Cashback 15 % až do výšky 3 000 € v online kasíne. Ak chcete využiť túto ponuku, musíte počas týždňa vložiť aspoň 20 EUR a hrať na ľubovoľných kasínových hrách. Ak je váš týždenný zostatok záporný, bude vám vrátené 15 % z vašich strát až do výšky 3 000 EUR.
  • Reload bonus 50 % až do výšky 500 EUR 50 roztočení zadarmo v online kasíne. Ak chcete získať tento bonus, musíte vložiť aspoň 20 € v ktorýkoľvek deň v týždni a raz ich roztočiť v kasínových hrách. Potom musíte bonusovú sumu 35-krát staviť na kasínové hry. Na stávkovanie bonusovej sumy máte 10 dní podľa podmienok. Na roztočenie zadarmo sa vzťahuje požiadavka na 40-násobné stávkovanie.

Vklady a výbery Powbet

Powbet akceptuje mnoho platobných metód, tradičných aj moderných. Vklady a výbery môžete realizovať pomocou kreditných a debetných kariet, elektronických peňaženiek, kryptomien a ďalších. Medzi dostupné metódy patria Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Trustly, ecoPayz, Bitcoin, Ethereum a Litecoin. Minimálna výška vkladu je 10 € a maximálna závisí od zvolenej metódy. Všetky vklady sú okamžité a bezplatné.

Powbet-pay-1024x446

Ak chcete na Powbet uskutočniť vklad, prihláste sa do svojho účtu a kliknite na tlačidlo „Vklad“ v pravom hornom rohu webovej stránky. Potom vyberte spôsob platby, sumu a potvrďte transakciu. Finančné prostriedky by mali byť na vašom účte k dispozícii v priebehu niekoľkých sekúnd. Pri vklade môžete použiť aj propagačné alebo bonusové kódy. Minimálna suma na výber je 20 € a maximálna závisí od vašej VIP úrovne.

Výbery sú spracované do 24 hodín od podania žiadosti. Výbery nie sú spoplatnené, ale stávková kancelária môže pred prvým výberom požadovať overenie vašej totožnosti. Môžete tak urobiť zaslaním skenu občianskeho preukazu alebo pasu a dokladu o adrese. Ak chcete uskutočniť výber z Powbet, prihláste sa na svoj účet a kliknite na tlačidlo „Výber“ v pravom hornom rohu webovej stránky. Potom si musíte vybrať spôsob platby, sumu a potvrdiť transakciu.

Finančné prostriedky by mali byť odoslané na vami zvolený účet v priebehu niekoľkých pracovných dní. Stav výberu si môžete skontrolovať aj na webovej stránke stávkovej kancelárie. Powbet poskytuje rýchle a bezpečné platby prostredníctvom viacerých metód, ktoré sú prispôsobené potrebám a preferenciám hráčov.

Vklady a výbery môžete realizovať v rôznych menách, ako napríklad EUR, USD, CAD, AUD, NOK, PLN a ďalších. Využiť môžete aj kryptomeny, ktoré ponúkajú anonymitu a nízke transakčné náklady. Powbet je stávková kancelária, ktorej záleží na pohodlí a spokojnosti svojich zákazníkov.

Bezpečnosť a integrita

Powbet má licenciu a je regulovaný vládou Curacao, čo znamená, že musí spĺňať určité štandardy bezpečnosti a integrity. Stávková kancelária používa na ochranu osobných a finančných údajov svojich zákazníkov pokročilú technológiu šifrovania SSL.

Okrem toho stávková kancelária spolupracuje s nezávislými organizáciami na ochranu hráčov, ako sú GamCare, Gamblers Anonymous a Gambling Therapy. Pokiaľ ide o integritu kasínových hier, Powbet zabezpečuje ich kontrolu a testovanie nezávislými auditmi.

Na zabezpečenie náhodných výsledkov hier používa stávková kancelária generátory náhodných čísel (RNG). Okrem toho stávková kancelária na svojej webovej stránke zverejňuje percento výplaty (RTP) každej hry. Powbet dbá aj na zodpovedné hranie a poskytuje svojim zákazníkom rôzne nástroje a možnosti, ktoré im môžu pomôcť kontrolovať ich správanie pri hraní. Využiť tu môžete nasledujúce funkcie:

  • Limit vkladu: Môžete si nastaviť limit sumy, ktorú môžete vložiť na svoj účet v určitom časovom období.
  • Limit stávok: Môžete si nastaviť limit sumy, ktorú môžete v určitom časovom období staviť.
  • Limit prehry: Môžete si nastaviť limit sumy, ktorú môžete prehrať v hrách počas určitého časového obdobia.
  • Vlastné vylúčenie: Môžete zablokovať prístup k svojmu účtu na určitý čas alebo navždy.
  • Pripomienka času hry: Môžete si nastaviť pripomienku, ktorá vám ukáže, koľko času ste strávili hraním.
  • Test sebahodnotenia: Môžete vyplniť krátky test, ktorý vám pomôže posúdiť úroveň rizika závislosti od hrania.

Powbet je stávková kancelária, ktorá dbá na bezpečnosť a integritu svojich služieb. Na Powbet.com môžete hrať s úplnou dôverou a pokojom.


Registrácia a prihlásenie do Powbet

Ak sa chcete zaregistrovať na Powbet, kliknite na tlačidlo „Registrácia“ v pravom hornom rohu domovskej stránky. Potom budete musieť zadať svoje osobné údaje, ako je meno, priezvisko, dátum narodenia, e-mailová adresa, telefónne číslo a adresa bydliska.

Powbet-register-1024x490

Budete si tiež musieť vybrať menu účtu, heslo a propagačný kód (nepovinné). Po prijatí podmienok a zásad ochrany osobných údajov kliknite na tlačidlo „Registrovať“. Bookmaker vás môže požiadať o potvrdenie vašej e-mailovej adresy alebo telefónneho čísla. Registrácia na Powbet je rýchla a jednoduchá. Nezaberie viac ako niekoľko minút a nevyžaduje žiadne ďalšie dokumenty. Po registrácii môžete okamžite vykonať svoj prvý vklad a využiť uvítací bonus.

Svoje osobné údaje môžete doplniť a účet overiť aj neskôr. Ak sa chcete prihlásiť do Powbet, kliknite na tlačidlo „Prihlásiť sa“ v pravom hornom rohu domovskej stránky. Potom budete musieť zadať svoju e-mailovú adresu a heslo. Môžete tiež použiť možnosť „Zapamätať si ma“, aby ste nemuseli zakaždým zadávať svoje údaje. Po kliknutí na tlačidlo „Prihlásiť sa“ môžete získať prístup k svojmu účtu a využívať služby stávkovej kancelárie.

Prihlásenie do Powbet je jednoduché a bezpečné. Nemusíte zadávať žiadne ďalšie údaje ani kódy. Heslo si môžete zmeniť alebo znovu získať prístup k svojmu účtu aj v prípade, že zabudnete alebo stratíte prihlasovacie údaje. Zo svojho účtu sa môžete tiež kedykoľvek odhlásiť.

Zákaznícky servis a kontakt na Powbet

Powbet sa zaväzuje k vysokokvalitnému zákazníckemu servisu a poskytuje niekoľko spôsobov, ako kontaktovať tím podpory. Zákaznícku podporu môžete kontaktovať 24 hodín denne, 7 dní v týždni prostredníctvom e-mailu alebo live chatu v niekoľkých jazykoch. E-mailová adresa je support@powbet.com a živý chat môžete spustiť kliknutím na ikonu slúchadla v pravej dolnej časti webovej stránky. Môžete tiež použiť kontaktný formulár dostupný na webovej lokalite.

Zákaznícky servis Powbet je priateľský, profesionálny a nápomocný. Tím podpory reaguje rýchlo a starostlivo na všetky otázky alebo problémy, ktoré môžu hráči mať. Na webovej stránke stávkovej kancelárie nájdete aj množstvo užitočných informácií, ako napríklad sekciu často kladených otázok, podmienky, zásady ochrany osobných údajov a bonusové podmienky.


Zhrnutie Powbet

Powbet je moderná stávková kancelária, ktorá ponúka športové stávky a online kasíno na jednej platforme. Hráči sa môžu tešiť na širokú ponuku hier a trhov, atraktívne bonusy a akcie, rýchle a bezpečné platby a profesionálny zákaznícky servis.

Stávková kancelária má licenciu Curacao a uplatňuje najvyššie štandardy bezpečnosti a integrity. Powbet je vynikajúcou voľbou pre hráčov, ktorí hľadajú nové a vzrušujúce miesto na hranie.

Powbet – Často kladené otázky

 

  • Je Powbet legálny?

    Áno, Powbet je legálna a má licenciu od Curacao. Na Powbet.com môžete hrať z viac ako 100 krajín. Stávková kancelária dodržiava miestne zákony a predpisy o online hazardných hrách. Ak si chcete overiť, či Powbet akceptuje vašu krajinu, môžete navštíviť ich webovú stránku alebo kontaktovať zákaznícky servis.

  • Ponúka Powbet uvítací bonus?

    Áno, Powbet ponúka uvítací bonus 100 % až do výšky 100 € na športové stávky a uvítací bonus 100 % až do výšky 500 € + 200 roztočení zadarmo v online kasíne. Ak chcete využiť tieto ponuky, musíte vykonať prvý vklad vo výške aspoň 20 € a splniť požiadavky na stávkovanie. Uvítacie bonusy sú k dispozícii len pre nových hráčov, ktorí sa zaregistrujú na Powbet.com.

  • Má Powbet živé kasíno?

    Áno, Powbet má živé kasíno, kde môžete zažiť atmosféru skutočného kasína s profesionálnymi krupiérmi. Môžete si tu zahrať viac ako 100 živých hier od poskytovateľov ako Evolution Gaming, Ezugi a Vivo Gaming. Nájdete tu nielen klasické stolové hry, ale aj telecasterské hry ako Dream Catcher, Monopoly Live a Crazy Time.

  • Aké platobné metódy Powbet akceptuje?

    Powbet akceptuje mnoho tradičných aj moderných platobných metód. Vklady a výbery môžete vykonávať pomocou kreditných a debetných kariet, elektronických peňaženiek, kryptomien a ďalších. Niektoré z dostupných metód sú Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Trustly, ecoPayz, Bitcoin, Ethereum a Litecoin. Minimálna výška vkladu je 10 € a maximálna závisí od zvolenej metódy. Všetky vklady sú okamžité a bezplatné. Minimálna suma na výber je 20 € a maximálna závisí od úrovne VIP. Výbery sú spracované do 24 hodín od podania žiadosti.

  • Ako môžem kontaktovať zákaznícky servis Powbet?

    Zákaznícku podporu Powbet môžete kontaktovať 24 hodín denne, 7 dní v týždni prostredníctvom e-mailu alebo live chatu v niekoľkých jazykoch. E-mailová adresa je support@powbet.com a živý chat spustíte kliknutím na ikonu slúchadla v pravom dolnom rohu webovej stránky. Môžete tiež použiť kontaktný formulár dostupný na webovej stránke. Zákaznícky servis Powbet je priateľský, profesionálny a nápomocný. Tím podpory reaguje rýchlo a svedomito na všetky otázky alebo problémy, ktoré môžu hráči mať. Na webovej stránke stávkovej kancelárie nájdete aj množstvo užitočných informácií, ako napríklad sekciu často kladených otázok, podmienky, zásady ochrany osobných údajov a bonusové podmienky.

  • Má Powbet vernostný program?

    Áno, Powbet má vernostný program pre hráčov športového stávkovania a online kasína. Program pozostáva z piatich VIP úrovní: Rookie, Semi-Pro, Expert, Master a Champion. Pravidelným stávkovaním a hraním môžete získavať vernostné body a zvyšovať svoj status. Každá VIP úroveň ponúka rôzne výhody, napríklad vyššie limity na výbery, personalizované akcie, vrátenie peňazí, správcu účtu a ďalšie. Svoju VIP úroveň a počet vernostných bodov na účte si môžete skontrolovať.

 



Powbet България Powbet Deutschland, Österreich, Schweiz Powbet Česká republika Powbet Danmark Powbet Español Powbet Eesti Powbet français Powbet Suomi Powbet English Powbet Magyarország Powbet Ελλάδα Powbet Indonesia Powbet 日本 Powbet Italia Powbet 대한민국 Powbet Latvija Powbet Lietuva Powbet Norge Powbet Nederland Powbet Polska Powbet România Powbet Portugal e Brasil Powbet русский Powbet Slovenija Powbet Sverige Powbet Türkiye Powbet Slovensko Powbet Україна Powbet 中国台湾