Výhody a nevýhody


  • Neuveriteľne široká ponuka športových stávok
  • Veľmi atraktívna propagačná ponuka
  • Veľmi konkurencieschopné ceny
  • Priateľský prístup k novým používateľom
  • Premyslená mobilná aplikácia
  • Žiadne pokrytie zápasu
  • Nemať samostatnú kartu pre elektronické športy
  • Aplikácia pre Android vyžaduje ďalšie opatrenia
3.1/5
Bezriziková stávka až do výšky €25.
REGISTRÁCIA

Prehľad


  • Web:
    www.ggbet.com
  • Cieľová oblasť:
    Medzinárodné
  • Možnosti platby:
    Flexepin, giropay, MasterCard, Neosurf, Neteller, Paysafecard, Skrill, Visa
  • Vlastník:
    Maxent Limited

GGBet

Stávková kancelária GGBet sa už dlhší čas snaží roztiahnuť krídla na rozsiahlom stávkovom trhu a láka nových stávkarov (aj tých, ktorí nie sú úplne oboznámení so stávkovaním) na bonusy, kurzy a predovšetkým na úplne iný prístup k stávkovaniu.

Rozhodli sme sa vziať ju pod lupu, aby sme zistili, či má novým používateľom naozaj čo ponúknuť a či robí niečo pre to, aby si ich pri nej udržali. Prečítajte si našu kompletnú recenziu a zistite, či sa oplatí po nej siahnuť, aké sú jej silné stránky a na čo si musíte dať pozor, keď sa rozhodnete zaregistrovať sa v jej online službe.

GGBet – kto je táto stávková kancelária?

GGBet je medzinárodná stávková spoločnosť, ktorá je na trhu od roku 2016 a svojimi službami sa zameriava na zákazníkov z mnohých rôznych krajín sveta. Pôsobí výlučne online, keďže bola založená v mene ľudí, ktorí sú vášniví v oblasti elektronických športov.

Ggbet-start-1-1024x490

Vďaka tomu sa spoločnosť špecializuje práve na e-športy. GGBet je stávková kancelária registrovaná na Cypre, ktorá neustále rastie a expanduje na nové trhy. Výborným dôkazom práve tohto rozvoja je skutočnosť, že jej webové stránky sú dostupné v mnohých jazykoch a technická podpora je poskytovaná aj používateľom z mnohých rôznych krajín.

GGBet v súčasnosti spolupracuje s viacerými medzinárodne pôsobiacimi spoločnosťami, medzi ktoré patria ESIC, Data Bet, PGL, NAVI a Team Vitality. To predstavuje akési potvrdenie, že jej možno dôverovať.

Registrácia v stávkovej kancelárii GGBet

Jedným zo základných kameňov, ktoré definujú kvalitu služieb poskytovaných stávkovou kanceláriou, je systém registrácie, ktorý navrhla. GGBet vám umožňuje založiť si vlastný účet v priebehu niekoľkých sekúnd. Stačí, ak prejdete na registračný formulár a potom zadáte svoju e-mailovú adresu, heslo a menu, v ktorej chcete zúčtovať. Ako vidíte, množstvo potrebných údajov tu bolo obmedzené na absolútne minimum.

Vďaka tomu je tento proces pohodlný, bezproblémový a rýchly. Navyše, plusom v tomto prípade je, že sa do vlastného účtu môžete prihlásiť (a predtým aj nastaviť) prostredníctvom účtu na jednej z mnohých populárnych sociálnych sietí.

Ako vyzerá ponuka stávok spoločnosti GGBet?

To, čím chce GGBet prilákať čo najviac používateľov, je samozrejme ponuka stávok. Treba povedať, že je pestrá a veľmi široká. To znamená, že si v nej nájdu niečo tí, ktorí majú radi populárne športy, ako aj tí, ktorí uprednostňujú špecializované športy.

Populárne športy

GGBet samozrejme kladie veľký dôraz na najpopulárnejšie športy, ktoré – z pochopiteľných dôvodov – priťahujú najväčší záujem o stávkovanie. Staviť si môžete prakticky na všetky z nich, pričom medzi najobľúbenejšie patria:

  • futbal, kde si môžete staviť na všetky popredné aj menej populárne ligy (Premier League, Ligue 1, Bundesliga, La Liga), ale aj na dôležité európske turnaje (Liga majstrov, Európska liga, Európska konferenčná liga) a športové podujatia z iných zón (CONCACAF, CONMEBOL0,
  • tenis – jeden z najprestížnejších športov, na ktorý je možné vsádzať v ženskej verzii (všetky turnaje WTA) aj v mužskej verzii (ATP),
  • basketbal – veľmi populárny šport je u stávkovej kancelárie pokrytý príkladným spôsobom. Staviť si s ním môžete nielen na NBA, ale aj na mnohé ďalšie ligy – vrátane európskych,
  • volejbal – jeden z najpopulárnejších kolektívnych športov sa tiež odráža v ponuke stávok stávkovej kancelárie GGBet.

Samozrejme, hoci sú uvedené športy najpopulárnejšie, GGBet sa na ne vôbec neobmedzuje. Ponúka aj mnohé ďalšie – často tie, ktoré sú populárne len v niektorých krajinách (alebo tie, ktorých popularita je naozaj nízka).

Elektronické športy v GGBet

Nedá sa poprieť, že jednou z najsilnejších stránok ponuky stávok GGBet sú e-športy, teda elektronické športy. Dá sa povedať, že táto stávková kancelária má v tejto oblasti jednu z najširších ponúk.

Ggbet-stream-1024x490

Staviť si môžeme až na niekoľko desiatok rôznych hier, pričom okrem tých najpopulárnejších (ako CS: GO, League of Legends, Overwatch, Starcraft alebo Call of Duty) tu nájdeme aj špecializovanejšie hry (Apex Legends, Halo, Vainglory, Crossfire, Wacraft III) a dokonca aj mobilné hry (ale len tie s e-športovým pozadím).

Elektronické športy na GGBet nie sú len o veľkom výbere hier, ale aj o udalostiach v rámci nich a o stávkových trhoch, ktoré obsahujú. V prípade špičkových udalostí ich môže byť až niekoľko stoviek, vďaka čomu celá spoločnosť kraľuje v tejto oblasti prakticky všetkým svojim konkurentom.

Špecializované disciplíny

Spoločnosť GGBet sa, samozrejme, nezaoberá len športmi, ktoré sú veľmi populárne a žiadané na celom svete. Sú to aj tie športy, ktoré si nachádzajú oveľa menšie publikum. Treba povedať, že s touto stávkovou kanceláriou sa môžu cítiť spokojní.

Táto dokonca umožňuje stávkovať aj na také nepopulárne športy, ako je bedminton, squash, snooker, kriket, florbal alebo šach. Samozrejme, pri mnohých z nich musíte počítať s tým, že pokryjú len najpopulárnejšie hrané turnaje. Napriek tomu treba spomenúť, že pokrytie je naozaj vynikajúce a v tomto smere sa nie je na čo sťažovať.

Ako vyzerajú bonusy stávkovej kancelárie GGBet?

Je samozrejmé, že pre stávkovú kanceláriu je základom prilákania nových zákazníkov ponuka atraktívnych stávkových bonusov, ktoré sú čo najvyššie a jednoducho lepšie ako u konkurencie. GGBet si v tejto oblasti počína naozaj dobre a svojim stálym používateľom aj novo registrovaným používateľom servíruje akcie, pričom vypisuje veľké množstvo akcií. Tie sú zasa sprístupnené za transparentných podmienok, čo ešte viac podporuje účasť.

Uvítací bonus

Tak ako u väčšiny stávkových kancelárií pôsobiacich na trhu, aj v GGBet je základom akciovej ponuky takzvaný uvítací bonus, teda taký, ktorý je určený pre nových hráčov, ktorí si u stávkovej kancelárie práve otvárajú vlastný účet.

Uvítací bonus v GGBet je rozdelený do dvoch základných pilierov. Prvým je ten, ktorý zaručuje bonus pri prvých troch vkladoch – pri prvom a poslednom získate finančné prostriedky v závislosti od hodnoty vášho vkladu a pri druhom získate bonus vo forme fixného doplatku (tzv. freebet). Druhý pilier akciovej ponuky naopak znamená kvótovú akciu, ktorá sa tiež viaže na prvé dva vklady.

Bonusy pre pravidelných hráčov

Spoločnosť GGBet sa stará aj o to, aby jej pravidelní stávkari mali k dispozícii aj bonusy. Tí môžu počítať prakticky s dennými bonusmi – často spojenými s konkrétnymi športmi (najmä elektronickými). Dôležité je, že sa pravidelne organizujú aj časovo nesúvisiace akcie. Počítať môžete aj s bonusmi stávkovej kancelárie pri významných športových udalostiach. GGBet ich organizuje napríklad v prípade majstrovstiev Európy alebo majstrovstiev sveta (najmä vo volejbale alebo futbale či inom populárnom športe).

Ďalšie aspekty dôležité pre tipujúceho

Ponuka stávkovej kancelárie pre tipujúceho sa samozrejme netýka len bonusov a podmienok stávkovania. Je to aj množstvo rôznych technických záležitostí, ktoré sme sa rozhodli preveriť. O tých najdôležitejších budeme hovoriť nižšie.

Vklady a výbery v GGBet

Veľkou výhodou tejto stávkovej kancelárie je bohatý výber možností výberu a vkladu finančných prostriedkov. Okrem iného vám GGBet umožňuje používať akúkoľvek kreditnú kartu (VISA / Mastercard), elektronickú peňaženku Skrill, Payz alebo Paysafe, systém Klarna a mnoho ďalších. Táto sloboda sa vzťahuje aj na výber finančných prostriedkov na váš účet. To sa uskutočňuje prakticky okamžite – aj prostredníctvom renomovaných a dôveryhodných tretích spoločností.

Ggbet-pay-1024x100

Veci, ktoré vám pomáhajú pri stávkovaní

GGBet je stávková kancelária, ktorá odvádza vynikajúcu prácu a poskytuje používateľom riešenia, ktoré im pomáhajú pri stávkovaní. Každý zápas je tu vybavený štatistikami, ktoré uľahčujú analýzu stávok. Na druhej strane, zápasy naživo vám umožňujú zobraziť sledovanie zápasu s aktuálnym priebehom, takže na to, aby ste si mohli staviť naživo, nemusíte zápas vôbec sledovať.

Ponuka kasína

Moderná stávková kancelária musí ponúkať aj možnosť hrať hry známe z kasína. GGBet sa v tejto oblasti javí skvele, pretože ponúka takzvané hracie automaty (sloty), ako aj skutočné živé kasíno. Využíva pritom množstvo renomovaných dodávateľov, čím zaručuje bezpečnosť, nezávislosť a kvalitu každej z ponúkaných hier. Z hľadiska kasína je preto GGBet jednou z najlepších možností.

GGBet FAQ

 

  • Je stávková kancelária GGBet zadarmo?

    Samozrejme, že áno. Registrácia a vedenie účtu v GGBet nestojí vôbec nič. To znamená, že prevádzkovateľ poskytuje svoju platformu bezplatne. Samozrejme, je dôležité mať na pamäti, že stávkovanie sa vykonáva so skutočnými peniazmi. Takže predtým, ako budete môcť na čokoľvek vsadiť, budete musieť svoj virtuálny zostatok doplniť – ľubovoľnou sumou, ktorú si vyberiete. Vklady sa vykonávajú bezplatne.

  • Umožňuje GGBet stávkovanie naživo?

    Na GGBet je možné stávkovať pred zápasom aj naživo. Ak chcete staviť na jeden zo zápasov, ktoré sa hrajú v určitom čase, stačí prejsť na kartu live. Majte však na pamäti, že pri týchto zápasoch sa dostupné trhy veľmi dynamicky menia v závislosti od toho, čo sa v danom momente deje na ihrisku, kurte alebo v hre.

  • Aké zariadenia môžete používať na stávkovanie na GGBet?

    Okrem počítačov a notebookov môžete na stávkovanie v GGBet používať aj akékoľvek mobilné zariadenie s prístupom na internet. Stávková kancelária dokonca pripravila špeciálnu mobilnú aplikáciu, ktorá umožňuje pohodlné a bezproblémové využívanie jej služieb. K dispozícii je tak pre používateľov, ktorí majú zariadenia s operačným systémom Android, ako aj pre všetkých, ktorí majú vo svojom telefóne alebo tablete konkurenčný systém iOS. Spoločnosť GGBet sa snaží svoju aplikáciu neustále aktualizovať a rozširovať o nové funkcie.

  • Sú finančné prostriedky uložené na účte GGBet bezpečné?

    Samozrejme. Pripojenie k serveru GGBet je plne šifrované a navyše je zabezpečené mnohými rôznymi spôsobmi. Navyše stávková kancelária dbá na to, aby sa vklady a výbery realizovali u dôveryhodných a renomovaných sprostredkovateľov. Preto sa nemusíte obávať o ich bezpečnosť. Tá je zaručená v každej fáze ich spracovania.

  • Ako čo najlepšie využiť štartovaciu ponuku v stávkovej kancelárii GGBet?

    Pre niekoho, kto sa chce zaregistrovať v GGBet, sa oplatí využiť svoju pozíciu vo svoj prospech. Nezabudnite použiť svoj odporúčací odkaz, ktorý vám umožní získať ďalšie finančné prostriedky do začiatku. Nezabudnite tiež využiť uvítací bonus, ktorý tiež zlepší vašu pozíciu a dá vám možnosť využiť ďalšie peniaze na stávkovanie. Obe tieto možnosti sú, samozrejme, voliteľné, ale dostupné len pri vytvorení účtu. Ak sa ich teda rozhodnete nevyužiť, druhú šancu na to už nedostanete.

 

Výhody stávkovej kancelárie GGBet

Po dôkladnom preskúmaní všetkého, čo stávková kancelária GGBet ponúka, sme schopní podrobne opísať všetky výhody registrácie u nej. Nižšie uvádzame niekoľko najdôležitejších z nich.

  • Neuveriteľne široká ponuka športových stávok. GGBet je rozhodne jednou z najatraktívnejších stávkových kancelárií, pokiaľ ide o vlastnú ponuku stávok. Ponúka stávky prakticky na všetky športové disciplíny, ako aj na elektronické športy. Ponuka sa neustále rozširuje a v rámci nej si môžete staviť nielen na kľúčové zápasy z najvyšších líg, ale aj na tie okrajovejšie a menej populárne.
  • Veľmi atraktívna akciová ponuka, ktorá je neustále aktualizovaná. Predovšetkým je určená tak pre nových hráčov, ktorí sa u tejto stávkovej kancelárie práve registrujú, ako aj pre jej stálych zákazníkov. Môžete si teda byť istí, že si tu nájdete niečo pre seba. A to aj v prípade, že proces registrácie už dávno prebehol.
  • Veľmi konkurencieschopné kurzy. GGBet je veľmi atraktívna spoločnosť aj z hľadiska svojich kurzov, ktoré stoja na naozaj vysokej úrovni a často prakticky prekonávajú celú konkurenciu. Práve tie dokazujú atraktívnosť tejto konkrétnej stávkovej kancelárie – veď čím vyššie kurzy, tým vyššie sú potenciálne výhry z každej stávky.
  • Prívetivosť voči novým používateľom. GGBet svoju ponuku necieli výlučne na ľudí, ktorí vedia, ako funguje stávkovanie. Dôležité je, že ju perfektne využijú aj začiatočníci, ktorí sa na svoje stávkové dobrodružstvo ešte len chystajú. To všetko vďaka užívateľsky veľmi prívetivému rozhraniu, prístupu k štatistikám a prehľadnému rozvrhnutiu.
  • Dobre premyslená mobilná aplikácia. V dnešnej dobe je mobilné stávkovanie prakticky štandardom. V GGBet tak môžete urobiť pohodlne, prostredníctvom naozaj premyslenej a dobre fungujúcej mobilnej aplikácie. Dá sa povedať, že táto stávková kancelária ide s dobou. V aplikácii využijeme jej kompletnú ponuku a nebude nám chýbať absolútne nič.

Nevýhody stávkovej kancelárie GGBet

Hoci je stávková kancelária GGBet naozaj solídna a odporúčaná spoločnosť (ako je zrejmé z našej recenzie), každá spoločnosť tohto typu má nejaké nevýhody. Tie najvýraznejšie v jej prípade uverejňujeme nižšie.

  • Nedostatok streamovania zápasov. Stávková kancelária GGBet neponúka svojim používateľom bezplatný prenos zápasov (čo robia mnohí jej konkurenti). Ak si u nej chcete staviť naživo, musíte sa preto spoľahnúť na takzvané sledovače zápasov, teda jednoducho simulácie vykonávané naživo. Napriek tomu sú stále dostatočne presné, takže sa na ne môžete určite spoľahnúť.
  • Nemať samostatnú kartu pre elektronické športy. GGBet umožňuje stávkovanie na zápasy e-športov, ale nemá samostatnú kartu špeciálne pre e-športy. Prítomnosť hier ako Counter Strike: Global Offensive alebo League of Legends medzi klasickými športmi môže byť pre mnohých mätúca. Všetky by mali byť zoskupené do jednej skupiny, aby fanúšikovia elektronických športov mohli rýchlo nájsť hru, ktorú hľadajú.
  • Aplikácia pre systém Android si vyžaduje ďalšie kroky. Ak si chcete nainštalovať mobilnú aplikáciu stávkovej kancelárie GGBet, budete musieť vynaložiť určité úsilie. V obchode Google Play nie je k dispozícii. Musíte však vedieť, že to nie je chyba stávkovej kancelárie, ale samotného obchodu s aplikáciami Google. Ten kategoricky zakazuje prítomnosť aplikácií stávkových kancelárií vo svojom rámci. Hoci to generuje problémy, dá sa to bez problémov obísť.

GGbet България GGbet Deutschland, Österreich, Schweiz GGbet Česká republika GGbet Danmark GGbet Español GGbet Eesti GGbet français GGbet Suomi GGbet English GGbet Magyarország GGbet Ελλάδα GGbet Indonesia GGbet 日本 GGbet Italia GGbet 대한민국 GGbet Latvija GGbet Lietuva GGbet Norge GGbet Nederland GGbet Polska GGbet România GGbet Portugal e Brasil GGbet русский GGbet Slovenija GGbet Sverige GGbet Türkiye GGbet Slovensko GGbet Україна GGbet 中国台湾