Výhody a nevýhody


  • Široký a rozmanitý výber športových stávok a kasínových hier
  • Konkurenčné sadzby a vysoké limity sadzieb
  • Atraktívne bonusy a propagačné akcie pre nových aj pravidelných hráčov
  • rýchle a bezpečné platobné metódy vrátane kryptomien
  • Profesionálny a viacjazyčný zákaznícky servis
  • Licencia od Curacao
  • Žiadny priamy prenos
  • Vysoké požiadavky na obrat bonusov
  • Niektoré kasínové hry nie sú v niektorých krajinách dostupné
  • Nejasné pravidlá vrátenia peňazí a zrušenia rezervácie
3/5
Uvítací bonus 100 €
REGISTRÁCIA

Prehľad


  • Webová lokalita:
    www.betwinner.com
  • Cieľová oblasť:
    Medzinárodné
  • Možnosti platby:
    Bitcoin, Jeton, MasterCard, Neteller, paysafecard, Skrill, Visa...
  • Vlastník:
    Prevailer B.V.

Betwinner

Betwinner je moderná a dynamická stávková kancelária, ktorá ponúka širokú škálu športových stávok a kasínových hier. Spoločnosť Betwinner bola založená v roku 2018 a rýchlo si získala popularitu a dôveru hráčov z celého sveta.

V tejto recenzii sa bližšie pozrieme na jej výhody a nevýhody a na to, či je dôstojnou voľbou pre každého nadšenca online hazardných hier.

Športová ponuka a kurzy

Betwinner-sport-300x132 (1)Betwinner sa od konkurencie odlišuje svojou bohatou a rozmanitou ponukou športových hier. Na webovej stránke stávkovej kancelárie nájdete viac ako 40 športov, na ktoré môžete vsádzať, vrátane futbalu, tenisu, basketbalu, kriketu, elektronických športov a mnohých ďalších.

Betwinner sa však neobmedzuje len na najpopulárnejšie športy, ale ponúka aj stávky na menej známe alebo exotické športy, ako sú šach, beh so psom, lotérie a politika.

Betwinner poskytuje nielen široký výber športov, ale aj hlboké pokrytie jednotlivých udalostí. Pri každom zápase nájdeme stovky trhov, na ktoré sa dá staviť, vrátane stávok pred zápasom a stávok naživo, špeciálnych stávok, kombinovaných stávok a systémových stávok. Betwinner ponúka aj možnosť cash out, ktorá nám umožňuje uzavrieť stávku pred koncom zápasu a zabezpečiť si podiel z výhry alebo obmedziť stratu.

Čo sa týka kvality kurzov, ani tu Betwinner nesklame. Stávková kancelária ponúka konkurencieschopné kurzy, najmä na futbal, a to na víťaza zápasu aj na ázijské trhy. Priemerné percento návratnosti pre hráčov je približne 97 %, čo je oveľa viac ako u mnohých iných stávkových kancelárií. Betwinner umožňuje aj stávkovanie na vysoké stávky, čo môže byť atraktívne pre hráčov s veľkými rozpočtami.

Online kasíno a živé hry

Betwinner-casino-300x132Betwinner nezabúda ani na fanúšikov kasínových hier. V sekcii online kasína nájdete obrovský výber automatov, stolových hier, jackpotových hier a ďalších. Betwinner spolupracuje s viac ako 60 renomovanými poskytovateľmi softvéru, ako sú NetEnt, Microgaming, Play’n GO, Pragmatic Play a mnohí ďalší.

Môžeme sa teda spoľahnúť na vysokú kvalitu hier, zaujímavé témy, atraktívnu grafiku a vysoké výhry. Betwinner ponúka aj širokú škálu živých hier, v ktorých môžeme pocítiť atmosféru skutočného kasína. Zahrať si môžeme také klasiky, ako je blackjack, ruleta, baccarat, kocky alebo rôzne varianty pokru.

Šťastie môžeme skúsiť aj v jedinečných hrách, ako sú bingo, keno, lotérie alebo televízne hry založené na živých udalostiach. Všetky živé hry vedú profesionálni krupiéri, s ktorými môžeme komunikovať prostredníctvom chatu.

Bonusy a propagačné akcie

Betwinner chce prilákať a udržať si hráčov ponukou atraktívnych bonusov a akcií. Na začiatok môže každý nový hráč využiť uvítací bonus, ktorý spočíva v zdvojnásobení prvého vkladu až do výšky 100 €.

Ak chcete bonus získať, stačí sa zaregistrovať na webovej stránke stávkovej kancelárie, vykonať vklad a prijať bonusovú ponuku. Bonus je potrebné vložiť päťkrát na kumulatívne stávky s minimálne tromi udalosťami, pričom každá z nich má kurz aspoň 1,40. Betwinner nezabúda ani na stálych hráčov a ponúka im mnoho ďalších akcií. Medzi niektoré z nich patrí napr:

  • Bonus za sériu prehier – ak prehráte 20-krát za sebou, získate bonus od 100 do 500 € v závislosti od výšky vkladu.
  • Akumulátor dňa – každý deň Betwinner vyberá niekoľko akumulátorových stávok z najpopulárnejších udalostí. Ak v niektorej z nich vyhráte, získate zvýšenie kurzu o 10 %.
  • Stávka naistotu – ak nemáte na účte dostatok prostriedkov, môžete podať stávku na istotu, ktorá vám umožní staviť na vybranú udalosť. Ak vyhráte, dostanete výhru aj sumu stávky.
  • Streda – zdvojnásobte svoj vklad – ak vložíte vklad v stredu, získate 100 % bonus až do výšky 100 €. Ak chcete využiť túto ponuku, musíte sa zúčastniť akcie Lucky Friday a bonus si vsadiť.
  • Šťastnýpiatok – ak vložíte vklad v piatok, získate 100% bonus až do výšky 100 €. Bonus je potrebné vsadiť 3-krát na kumulatívne stávky s minimálne tromi udalosťami, z ktorých každá má kurz aspoň 1,40.

Betwinner ponúka aj vernostný program, v ktorom zbierame body za každú stávku alebo hru v kasíne. Tieto body potom môžete vymeniť za voľné stávky, voľné roztočenia, peňažné bonusy alebo vecné ceny v obchode Betwinner.

Platobné metódy a zákaznícky servis

Betwinner akceptuje množstvo platobných metód vrátane kreditných a debetných kariet, elektronických peňaženiek, kryptomien, bankových prevodov a ďalších. Minimálna výška vkladu je 1 € a minimálna výška výberu je 1,5 €.

Betwinner-pay-300x132

Betwinner si neúčtuje žiadne transakčné poplatky a časy spracovania sú zvyčajne veľmi rýchle. V závislosti od spôsobu platby môžeme svoje prostriedky získať v priebehu niekoľkých minút alebo hodín. Ak máme akékoľvek otázky alebo problémy, môžeme sa obrátiť na zákaznícky servis Betwinner, ktorý je k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Môžeme tak urobiť prostredníctvom chatu, e-mailu alebo telefonicky. Zákaznícky servis je priateľský, kompetentný a nápomocný a podporuje viacero jazykov. Môžeme tiež využiť sekciu FAQ, ktorá poskytuje odpovede na často kladené otázky.

Výhody a nevýhody stávkovej kancelárie Betwinner

Aby sme zhrnuli našu recenziu, uvádzame hlavné výhody a nevýhody stávkovej kancelárie Betwinner.

Výhody:

  • Široká a pestrá ponuka športových stávok a kasínových hier. Betwinner ponúka viac ako 40 športov, na ktoré môžete vsádzať, vrátane nielen najpopulárnejších športov, ale aj menej známych alebo exotických športov. Pri každom zápase nájdeme stovky trhov, na ktoré sa dá staviť, vrátane stávok pred zápasom a stávok naživo, špeciálnych stávok, kombinovaných stávok a systémových stávok. V sekcii online kasína nájdeme obrovský výber automatov, stolových hier, jackpotových hier a ďalších hier od viac ako 60 renomovaných poskytovateľov softvéru. V sekcii živých hier si môžeme zahrať klasiku, ako je blackjack, ruleta, baccarat, kocky alebo rôzne varianty pokru, ako aj jedinečné hry, ako je bingo, keno, lotérie alebo televízne hry založené na živých udalostiach.
  • Konkurenčné kurzy a vysoké limity stávok. Betwinner ponúka konkurencieschopné kurzy, najmä na futbal, a to na víťaza zápasu aj na ázijské trhy. Priemerné percento návratnosti pre hráčov je približne 97 %, čo je oveľa viac ako u mnohých iných stávkových kancelárií. Betwinner umožňuje aj stávky s vysokými vkladmi, čo môže byť atraktívne pre hráčov s veľkými rozpočtami. Stávková kancelária tiež neobmedzuje hráčov, ktorí dosahujú vysoké výhry alebo často vsádzajú.
  • Atraktívne bonusy a akcie pre nových aj pravidelných hráčov. Betwinner chce prilákať a udržať si hráčov ponukou atraktívnych bonusov a akcií. Na začiatok môže každý nový hráč využiť uvítací bonus, ktorý spočíva v zdvojnásobení prvého vkladu až do výšky 100 EUR. Betwinner nezabúda ani na stálych hráčov a ponúka im mnoho ďalších akcií, ako napríklad bonus za sériu prehier, akumulátor dňa, stávku na istotu, stredu – zdvojnásobte svoj vklad, šťastný piatok a mnoho ďalších. Betwinner ponúka aj vernostný program, v ktorom za každú stávku alebo hru v kasíne zbierate body, ktoré potom môžete vymeniť za stávky zadarmo, voľné roztočenia, peňažné bonusy alebo vecné ceny v obchode Betwinner.
  • Rýchle a bezpečné platobné metódy vrátane kryptomien. Betwinner akceptuje celý rad platobných metód vrátane kreditných a debetných kariet, elektronických peňaženiek, kryptomien, bankových prevodov a ďalších. Minimálna výška vkladu je 1 € a minimálna výška výberu je 1,5 €. Betwinner si neúčtuje žiadne transakčné poplatky a časy spracovania sú zvyčajne veľmi rýchle. V závislosti od spôsobu platby môžeme svoje prostriedky získať v priebehu niekoľkých minút alebo hodín. Betwinner je tiež jednou z mála stávkových kancelárií, ktorá akceptuje kryptomeny ako Bitcoin, Ethereum, Litecoin a ďalšie, čo môže byť výhodné pre hráčov, ktorí si cenia anonymitu a nízke transakčné náklady.
  • Profesionálny a viacjazyčný zákaznícky servis. Ak máme akékoľvek otázky alebo problémy, môžeme sa obrátiť na zákaznícku podporu Betwinner, ktorá je k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni, a to prostredníctvom live chatu, e-mailu alebo telefónu. Zákaznícky servis je priateľský, kompetentný a nápomocný a podporuje viacero jazykov. Môžeme tiež využiť sekciu FAQ, ktorá poskytuje odpovede na často kladené otázky.

Nevýhody:

  • Licencia od Curacao. Betwinner je držiteľom licencie vydanej vládou Curacao, ktorá je jednou z najbežnejších licencií v odvetví online hazardných hier. Táto licencia znamená, že stávková kancelária musí spĺňať určité normy integrity, bezpečnosti a zodpovedného hrania. Táto licencia však nie je taká prestížna a spoľahlivá ako licencie vydané inými regulačnými orgánmi, ako sú Malta Gaming Authority, UK Gambling Commission alebo Gibraltar Gambling Commissioner. Licencia z Curacaa neposkytuje hráčom rovnakú právnu a finančnú ochranu ako licencie z iných jurisdikcií. Táto licencia môže tiež obmedziť prístup k stávkovej kancelárii v niektorých krajinách, kde sú online hazardné hry nezákonné alebo obmedzené.
  • Žiadny priamy prenos. Betwinner ponúka širokú škálu live stávok, na ktoré môžeme vsádzať počas zápasu. Stávková kancelária však neponúka živé vysielanie, ktoré by nám umožnilo sledovať vybrané športové udalosti na našom počítači alebo mobilnom zariadení. Priamy prenos je veľmi obľúbený a žiadaný mnohými stávkarmi, pretože zvyšuje vzrušenie a umožňuje lepšiu analýzu zápasu. Absencia živého vysielania je preto pre stávkovú kanceláriu Betwinner určitou nevýhodou, ktorá môže niektorých hráčov odradiť.
  • Vysoké požiadavky na bonusový obrat. Betwinner ponúka atraktívne bonusy a akcie pre nových aj stálych hráčov, ktoré im umožňujú zvýšiť svoj bankroll a šance na výhru. Tieto bonusy sú však spojené s určitými podmienkami, ktoré musia byť splnené, aby bolo možné ich vybrať. Tieto podmienky sa týkajú najmä požiadavky na bonusový obrat, t. j. počtu stávok, ktoré je potrebné podať na odblokovanie bonusu. Požiadavky na bonusový obrat sú u Betwinner pomerne vysoké, najmä v porovnaní s inými stávkovými kanceláriami. Napríklad uvítací bonus musí byť päťkrát vsadený na kumulatívne stávky s minimálne tromi udalosťami, pričom každá z nich má kurz aspoň 1,40. Tieto požiadavky môže byť ťažké splniť, najmä pre začiatočníkov alebo opatrných hráčov.
  • Niektoré kasínové hry nie sú v niektorých krajinách dostupné. Betwinner ponúka širokú škálu kasínových hier vrátane automatov, stolových hier, jackpotových hier a ďalších. Stávková kancelária spolupracuje s viac ako 60 renomovanými poskytovateľmi softvéru, ako sú NetEnt, Microgaming, Play’n GO, Pragmatic Play a mnohí ďalší. Niektoré kasínové hry však nie sú v niektorých krajinách dostupné z dôvodu zákonných alebo zmluvných obmedzení. To znamená, že niektorí hráči nemusia mať prístup ku všetkým hrám, ktoré Betwinner ponúka, čo pre nich môže byť sklamaním alebo frustráciou.
  • Nejasná politika vrátenia peňazí a zrušenia rezervácie. Betwinner ponúka možnosť cash out, ktorá nám umožňuje uzavrieť stávku pred koncom zápasu a zabezpečiť si podiel z výhry alebo obmedziť prehru. Bookmaker však nezaručuje, že táto možnosť bude vždy k dispozícii a jej dostupnosť závisí od viacerých faktorov, ako je stav zápasu, kurz, trh, vklad a iné. Betwinner si tiež vyhradzuje právo zrušiť alebo zmeniť stávky, ak sa domnieva, že došlo k chybe, podvodu, manipulácii alebo inému porušeniu podmienok. Bookmaker neposkytuje jasné kritériá alebo postupy pre vrátenie peňazí a zrušenie stávky, čo môže znevýhodniť hráčov, ktorí sa môžu cítiť znevýhodnení alebo podvedení.

Licencia a bezpečnosť

Betwinner je držiteľom licencie vydanej vládou Curacao, ktorá je jednou z najbežnejších licencií v odvetví online hazardných hier. Táto licencia znamená, že stávková kancelária musí spĺňať určité normy integrity, bezpečnosti a zodpovedného hrania.

Betwinner tiež podlieha pravidelným auditom a testom nezávislých organizácií, ako je napríklad eCOGRA, ktoré kontrolujú správnosť generátorov náhodných čísel, platobných systémov a ďalších aspektov.

Betwinner tiež zabezpečuje bezpečnosť osobných a finančných údajov svojich hráčov pomocou pokročilých technológií šifrovania SSL a ochrany firewallom. Stávková kancelária neposkytuje žiadne osobné ani finančné údaje tretím stranám, pokiaľ to od nej nevyžaduje zákon alebo regulačné orgány.

Betwinner tiež chráni svojich hráčov pred závislosťou od hazardných hier tým, že im ponúka rôzne nástroje a možnosti, ako napríklad samovylúčenie, limity vkladov, autotestovanie a pomoc od profesionálnych organizácií.

Mobilná verzia a aplikácia

Betwinner nezabúda ani na hráčov, ktorí radi stávkujú a hrajú kasínové hry pomocou svojich smartfónov alebo tabletov. Stávková kancelária ponúka dve možnosti prístupu k svojej mobilnej ponuke: mobilnú verziu webovej stránky a špeciálnu aplikáciu. Mobilná verzia webovej stránky je optimalizovaná pre menšie obrazovky a rýchlo sa načíta.

Ponúka rovnaké športové a kasínové ponuky ako verzia pre počítače, ako aj všetky funkcie a možnosti, ako je registrácia, prihlásenie, platby, bonusy, zákaznícky servis a ďalšie. Špeciálna aplikácia je k dispozícii pre používateľov Androidu aj iOS. Aplikácia sa ľahko sťahuje a inštaluje a poskytuje plynulú a stabilnú prevádzku.

Aplikácia ponúka rovnaké športové a kasínové ponuky ako mobilná verzia webovej stránky, ako aj niekoľko ďalších funkcií, ako sú push notifikácie, skener QR kódov, živé vysielanie a ďalšie. Aplikácia je tiež bezpečná a chráni údaje používateľa.

Často kladené otázky a odpovede

Na záver nášho prehľadu uvádzame niekoľko často kladených otázok a odpovedí o stávkovej kancelárii Betwinner.

 

  • Je Betwinner legálny a bezpečný?

    Áno, Betwinner je legálny a bezpečný. Táto stávková kancelária má licenciu vydanú vládou Curacao, ktorá je jednou z najbežnejších licencií v odvetví online hazardných hier. Stávková kancelária tiež používa pokročilé šifrovacie a bezpečnostné technológie na ochranu údajov a finančných prostriedkov svojich hráčov.

  • Ako sa môžem zaregistrovať a uskutočniť svoj prvý vklad na Betwinner?

    Registrácia v Betwinner je veľmi jednoduchá a rýchla. Zaregistrovať sa môžete pomocou svojho telefónneho čísla, e-mailovej adresy, účtu na sociálnej sieti alebo jedným kliknutím. Po registrácii môžete vykonať svoj prvý vklad pomocou jednej z mnohých platobných metód, ktoré Betwinner akceptuje. Minimálna výška vkladu je 1 €.

  • Ako získam uvítací bonus na Betwinner?

    Ak chcete získať uvítací bonus na Betwinner, musíte sa zaregistrovať na webovej stránke stávkovej kancelárie, vykonať svoj prvý vklad a prijať bonusovú ponuku. Uvítací bonus spočíva v zdvojnásobení vášho prvého vkladu až do výšky 100 EUR. Bonus je potrebné päťkrát vsadiť na kumulatívne stávky s minimálne tromi udalosťami, z ktorých každá má kurz aspoň 1,40.

  • Ako si môžem vybrať výhru z Betwinner?

    Ak chcete vybrať svoje výhry z Betwinner, musíte sa prihlásiť na svoje konto, prejsť do sekcie „Výber“, vybrať spôsob výberu a zadať sumu, ktorú chcete vybrať. Minimálna výška výberu je 1,5 EUR. Betwinner si za výbery neúčtuje žiadne poplatky a časy spracovania sú zvyčajne veľmi rýchle.

  • Ako môžem kontaktovať zákaznícky servis Betwinner?

    Ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, môžete kontaktovať zákaznícku podporu Betwinner, ktorá je k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni, a to prostredníctvom chatu, e-mailu alebo telefonicky. Zákaznícky servis je priateľský, kompetentný a nápomocný a podporuje viacero jazykov. Môžete tiež využiť sekciu FAQ, ktorá poskytuje odpovede na často kladené otázky.

 


Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner