Bahrajn – Japonsko: viacnásobné skóre 1:2 1:3 1:4

SKbookmaker
31 januára, 2024
24 Zobrazenia

Náš tip: Bahrajn – Japonsko: multiscore 1:2 1:3 1:4

31.01.2024 12:30

Záverečný deň Ázijského pohára sa začne zápasom medzi najväčším favoritom turnaja a Bahrajnom.

Japonci čelili kritike za svoje výkony v skupinovej fáze, ktorá smerovala predovšetkým na ich defenzívnu prácu. Modrí samuraji si neudržali čisté konto a inkasovali päť gólov (Vietnam 4:2, Sýria 1:2, Indonézia 3:1), rovnako ako v predchádzajúcich desiatich zápasoch. Chyby v obrane však dokážu eliminovať ničivou ofenzívnou silou. Prakticky všetci stredopoliari a útočníci hrajú za kvalitné kluby v najlepších európskych ligách. Japonská produktivita je impozantná, vlani zničili Nemecko 4:1, štyri góly strelili aj Turecku, Kanade, šesť Salvádoru, päť Sýrii… Tím má aj bohaté skúsenosti z play-off zápasov, ktoré Bahrajnu chýbajú.

Ten sa do vyraďovacej fázy Ázijského pohára kvalifikoval len tretíkrát, keď na poslednom šampionáte v SAE vypadol v osemfinále s Vietnamom v penaltovom rozstrele. Teraz však prvýkrát vyhrala základnú skupinu, hoci v úvodnom zápase prehrala s Južnou Kóreou 1:3. Následné zaváhania jeho premožiteľa a dve víťazstvá 1:0 nad Malajziou a Jordánskom však Bahrajn dostali do vedenia. Veľmi viditeľný bol útočník Mladej Boleslavi Júsuf Hilál, ktorý v poslednom zápase strelil víťazný gól a jeho fyzická postava by mohla byť pre japonskú obranu príťažou.

Na čo vsadiť:

Japonci sú jasnými favoritmi a v ôsmom kole zatiaľ uspeli. Samurajovia tiež zvíťazia, ale Bahrajn tiež raz zasiahne. Konečný výsledok by mal pokryť multiscore 1:2, 1:3, 1:4 s vysokým kurzom.

Dôvera:

5/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker