Krejčíková B. – Samsonová L.: viac ako 21,5 hier

SKbookmaker
9 februára, 2024
22 Zobrazenia

Náš tip: Krejčíková B. – Samsonová L.: viac ako 21,5 hier

09.02.2024 10:00

Turnaj WTA 500 v Abú Zabí má v piatok na programe štvrťfinále. Dianie na centrálnom dvorci odštartuje dopoludnia súbojom medzi nasadenou štvorkou Barborou Krejčíkovou a osmičkou Ludmilou Samsonovou. Očakáva sa, že pôjde o neľútostný a vyrovnaný súboj, o čom svedčia aj aktuálne kurzy na víťazstvo oboch. Sú takmer identické.

Krejčíková má za sebou celkom dobré Australian Open. Bývalá svetová dvojka porazila napríklad vychádzajúcu ruskú hviezdu Mirru Andrejevovú a dostala sa do štvrťfinále, kde podľahla neskoršej bieloruskej šampiónke Sabalenkovej.

V Abú Zabí mala na úvod voľný žreb. Do turnaja potom vstúpila zápasom proti šťastnej porazenej z kvalifikácie Sorribes Tormovej. Na kurte s ňou vydržala len 47 minút, Španielka zápas vzdala za stavu 6:2 a 1:0 z pohľadu českej favoritky pre zranený palec na pravej ruke. Rodáčka z Ivančíc dovtedy hrala presný a na jej pomery nezvyčajne agresívny tenis.

To v Spojených arabských emirátoch predvádza aj minuloročná finalistka Samsonová. Pred týmto týždňom mala 25-ročná Ruska na konte v roku 2024 iba prehry, v Abú Zabí však hrá výborne a dekapitovala Ukrajinky Curenkovú (6:0, 6:1) a Kalininovú (6:1, 6:3).

Na čo vsadiť:

Obaja hráči sa stretli pred rokom v Abú Zabí. Samsonová zvíťazila 7:5 a 7:6. Aj tento rok by mohli rozhodnúť koncovky setov a nie sú vylúčené tri dejstvá. Pravdepodobne pôjde o jeden z dlhších zápasov. Preto je na vstupenke plus za zápasy.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

1XBETStavte si na 1xbet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker