Chicago – NY Rangers: 2

SKbookmaker
9 februára, 2024
27 Zobrazenia

Náš tip: Chicago – NY Rangers: 2

10.02.2024 02:37

Rangers nehrali pred prestávkou All-Star prestávkou skvelý hokej, ale tesne pred odchodom na dovolenku prevalcovali Ottawu 7:2 a následné viac ako týždňové voľno im nesmierne pomohlo. Po návrate do herného kolotoča sa jazdci dokázali ubrániť a pretlačiť cez Colorado aj Tampu, čo boli veľmi cenné víťazstvá nad silnými súpermi.

V tomto rozpoložení a v slušnej forme sa teraz Rangers môžu tešiť na zápas pod holým nebom v Chicagu, kde nastúpia proti jednému z najslabších tímov v NHL a môžu sa pokúsiť zabojovať o štvrté víťazstvo v rade.

Chicagu naďalej chýba Connor Bedard, ktorý je však len jedným z mnohých, ktorí sú dlhodobo zranení. Akoby súpiska Chicaga nebola už dosť slabá, zranených je viacero hráčov, ktorí mali byť oporami. Blackhawks prehrali päťkrát v rade a v posledných desiatich zápasoch dokázali zvíťaziť len dvakrát.

Na čo vsadiť:

Prvé stretnutie medzi týmito tímami sa odohralo v januári a Rangers vyhrali doma pomerne pohodlne 4:1. Vzhľadom na ich súčasnú formu je veľmi pravdepodobné, že tento výsledok zopakujú a z Illinois si odvezú víťazstvo. Net 2.

Dôvera:

8/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

BETWINNERStavte si na Betwinner so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker