Toronto – St. Louis: St. Louis viac ako 2,5 gólu

SKbookmaker
13 februára, 2024
23 Zobrazenia

Náš tip: Toronto – St. Louis: St. Louis nad 2,5 gólu

14.02.2024 01:07

Louis je v posledných týždňoch v úžasnej forme. Blues vyhrali sedem z posledných ôsmich zápasov, darí sa im v ofenzíve a posledný zápas v Montreale dokonca ovládli 7:2. Vďaka týmto výsledkom sa v tabuľke Západnej konferencie posunuli na ôsme miesto a na svoje výkony by radi nadviazali aj v najbližšom zápase v Toronte.

Maple Leafs sú nepochybne kvalitným ofenzívnym tímom. Čo sa týka obrany a brankárov, je to už o niečo horšie. Domácim bude navyše chýbať Morgan Reilly, ktorý má v utorok disciplinárne pojednávanie za krížny zákrok na hlavu Ridlyho Greiga z Ottawy.

Hoci v ofenzíve Toronto dokáže súpera prestrieľať, bude sa musieť poriadne snažiť, aby zastavilo jeho nápor. Brankári a absencia Reillyho im rozhodne nehrajú do kariet.

Na čo vsadiť:

V zápasoch medzi Torontom a St. Louis padlo v minulých rokoch veľa gólov, a keď sa k tomu pridá fakt, že Toronto má dlhodobo problémy v zadných radoch, St. Blues strelili tri a viac gólov v siedmich z posledných ôsmich zápasov a v tomto duchu budú pokračovať aj v nasledujúcom stretnutí.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

WAZAMBAStavte si na Wazamba so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker