Ml. Boleslav – Litvínov: 2

SKbookmaker
16 februára, 2024
24 Zobrazenia

Náš tip: Ml. Boleslav – Litvínov: 2

16.02.2024 17:30

Vítkovice sa po troch zápasoch vonku v rade vrátili domov s bilanciou dve výhry a jedna prehra. Povinné víťazstvá zvládli na Kladne, ale podľa očakávania podľahli vedúcim Pardubiciam.

Ml. Boleslav – Litvínov: 2. Domáci v stredu nezvládli rozhodujúci súboj vo Varoch (1:4), takže prehra znamená, že pre Boleslav sa súťaž po základnej časti s najväčšou pravdepodobnosťou skončila. Na dvanástu Plzeň strácajú už 11 bodov, čo je veľa. Náskok pred zúfalým Kladnom sa tiež zdá byť dostatočný. Domáce vedenie môže začať pracovať na ďalšej sezóne a do tímu priviesť mladších hráčov, ktorí môžu dostať v najbližších dueloch viac priestoru. Limitom mužstva je po celú sezónu slabá koncovka, momentálne sa mužstvo nedostalo ani na priemer dvoch strelených gólov na zápas.

Každopádne ani forma Litvínova nie je ideálna, no tím naďalej bojuje o čo najlepšie nasadenie do play-off. V stredu sa Chemikom podarilo uchmatnúť bod zo zápasu, v ktorom prehrávali už 1:5, a ukázali tak veľké voľné kvality, ktoré by ich mohli naštartovať. V tejto sezóne sa im už dvakrát podarilo poraziť Boleslav vyšším rozdielom a pravdou je, že to bolo doma. V Boleslavi naopak korčuliari dominovali. Rozdiel v produktivite medzi oboma tímami je dramatický, hostia strelili o 50 gólov viac ako domáci.

Na čo vsadiť:

Víťazstvo Litvínova sa vzhľadom na rozdielne tabuľkové postavenie oboch tímov oplatí. Motivačný prvok tiež hrá do kariet hosťom. Okrem dvojky by sa mohli pokúsiť aj o dvojnásobnú výhru Litvínova, prípadne o bod Nicolasa Hlavy.

Dôvera:

6/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker