Arizona – Carolina: 2

SKbookmaker
17 februára, 2024
26 Zobrazenia

Náš tip: Arizona – Carolina: 2

17.02.2024 03:07

Arizona stráca pôdu pod nohami. Coyotes svojimi výkonmi v tejto sezóne ukázali, že sa chcú dostať do play-off, ale toto úsilie v posledných týždňoch nabralo na obrátkach. Tím ťahá sériu siedmich prehier a v tabuľke Západnej konferencie klesol na 13. miesto, pričom na prvú osmičku stráca desať bodov.

V tejto nie príliš dobrej nálade Arizona privíta Carolinu, ktorá vyhrala päť z posledných siedmich zápasov a posunula sa na štvrté miesto Východnej konferencie. Hurricanes dokázali počas tejto úspešnej sezóny Arizonu aj poraziť, a to koncom januára 3:1.

Prečo sa Arizone prestalo dariť? Z formy vypadol brankár Connor Ingram, ktorý bol ústrednou postavou vzostupu tohto mladého a dravého tímu. A proti ofenzívne nadanej Caroline to bude mať Ingram, prípadne aj Vejmelka, ktorý v poslednom čase nie je príliš spoľahlivý, mimoriadne ťažké.

Na čo vsadiť:

Arizona nie je vo forme a potrebovala by odohrať niekoľko zápasov proti slabším súperom, aby získala späť sebavedomie. Carolina rozhodne nie je slabší súper a na ľade to bude vidieť.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

BETWINNERStavte si na Betwinner so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker