Atalanta – Sassuolo: Góly: +2,5

SKbookmaker
17 februára, 2024
23 Zobrazenia

Náš tip: Atalanta – Sassuolo: Góly: +2,5

17.02.2024 20:45

Sassuolo v poslednom kole prerušilo sériu troch prehier, keď doma remizovalo s Turínom 1:1 a získalo cenný bod v boji o záchranu. Oba tímy sa stretli relatívne nedávno v pohári začiatkom januára, kde sa po víťazstve 3:1 tešila Atalanta.

Atalanta sa vracia domov, kde vyhrala sedem súťažných zápasov v rade a v posledných troch tu inkasovala celkovo desať gólov. Svoju bodovú formu potvrdili aj v minulom kole, keď zdolali Janov 4:1 a upevnili si štvrté miesto. Charles De Ketelaere strelil ďalší gól, svoj štvrtý v štyroch zápasoch.

Sassuolo stále ťahá sériu prehier na pôde súpera, keď nedokázalo skórovať už štyrikrát v rade. Výrazne by pomohlo, keby si útočník Andrea Pinamonti preniesol svoju streleckú formu z domácich zápasov, kde trafil trikrát za sebou, aj do zápasov vonku. Ďalšou dôležitou správou pre tím je rozhodnutie vedenia klubu, ktoré sa minulý víkend rozhodlo podržať trénera Alessia Dionisiho, nad ktorým visela hrozba prepustenia.

Na čo vsadiť:

Ak niečo zápasom Sassuola vonku nechýba, tak sú to góly, ako naznačuje ich bilancia (15:26). 8 z ich 12 zápasov vonku prinieslo aspoň tri góly, čo prekonalo len AC Miláno (10).

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker