Granada – Valencia: Menej ako 2,5 gólu na zápas

SKbookmaker
24 februára, 2024
26 Zobrazenia

Naša predpoveď: Granada – Valencia: menej ako 2,5 gólu

24.02.2024 14:00

Granada hostila v poslednom kole Almeriu v súboji dvoch najhorších tímov ligy a skončilo sa to remízou 1:1. Pre Granadu to bola tretia remíza v rade, keď predtým remizovala 3:3 s Barcelonou a 1:1 s Las Palmas. Domáci však čakajú na víťazstvo už šesť kôl (0-3-3), preto sa stále nemôžu vymaniť zo zóny zostupu. Pred 26. kolom stráca Granada na záchranu šesť bodov.

Nálada vo Valencii je oveľa veselšia. Na rozdiel od minulej sezóny nečelia netopiere boju o zostup a naopak, Valencia môže dokonca dúfať v pohárové umiestnenie. Z ôsmeho miesta strácajú na TOP6 štyri body. Valencia však v posledných dvoch kolách nedokázala streliť ani jeden gól (Las Palmas 0:2, Sevilla 0:0) a v predchádzajúcich šiestich zápasoch skórovala len štyrikrát. Podobne (ne)produktívni boli v predchádzajúcich šiestich zápasoch aj domáci a keďže tri z ich piatich gólov padli v jedinom zápase proti Barcelone, v sobotu na Los Cármenes gól nepadne.

Na čo staviť:

Prvé stretnutie v tejto sezóne sa skončilo tesným víťazstvom Valencie (1:0) a odveta bude pravdepodobne na góly skôr chudobnejšia. Dobrou možnosťou by mohla byť stávka na under.

Dôvera:

6/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

RABONAStavte si na Rabona so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker