New Jersey – Tampa Bay: viac ako 6,5 gólu

SKbookmaker
25 februára, 2024
29 Zobrazenia

Náš tip: New Jersey – Tampa Bay: viac ako 6,5 gólu

25.02.2024 19:07

V nedeľu je na programe NHL zápas medzi New Jersey a Tampou Bay. Oba tímy dokázali v sobotu zvíťaziť – Devils doma zdolali Montreal a Lightning vyhrali na ľade New Yorku Islanders. Oba tímy si týmito víťazstvami vynahradili prehry z predchádzajúcich zápasov, keďže New Jersey prehralo posledné dva zápasy a Tampa padla dokonca trikrát po sebe.

Bude to už tretí vzájomný zápas týchto dvoch tímov. V januári Tampa vyhrala oba domáce zápasy, najprv v polovici mesiaca vyhrala 4:3 a potom koncom januára prestrieľala New Jersey 6:3.

Práve vyšší počet gólov by mohol okoreniť toto pikantné stretnutie. Tampa má v 59 zápasoch bilanciu 202:200. Keďže od začiatku sezóny majú dosť výrazné nedostatky v defenzíve, v ofenzíve sa im nedarí. Výsledkom je priemer 6,8 gólu na zápas. New Jersey má pritom problémy aj v zadných radoch, v 57 zápasoch zaznamenalo skóre 190:199, čo tiež robí priemer 6,8 gólu na zápas.

Na čo vsadiť:

V zápasoch New Jersey a Tampy padá veľa gólov, a to aj v zápasoch proti sebe. Okrem stávok na body alebo strelcov je veľmi lákavá aj možnosť siedmich a viac gólov.

Dôvera:

8/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

RABONAStavte si na Rabona so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker