Plzeň – Mladá Boleslav: menej ako 5 gólov v zápase

SKbookmaker
27 februára, 2024
23 Zobrazenia

Náš tip: Plzeň – Mladá Boleslav: menej ako 5 gólov v zápase

27.02.2024 17:30

Domáca Plzeň je momentálne na jedenástom mieste extraligovej tabuľky. Už nemôže poskočiť vyššie, a tak sa pozerá hlavne na dvanáste Karlove Vary, ktoré strácajú tri body. Po prehre 1:0 vo Vítkoviciach sa Indiáni v poslednom kole predstavili na ľade brnianskej Komety. Západočesi nepredviedli vôbec dobrý výkon a zaslúžene podľahli 5:1. V posledných dvoch zápasoch strelili iba jeden gól. Napríklad Ondřej Matýs, ktorý mal v prvej polovici januára skvelú formu, neskóroval už 12 zápasov. Ak nechce Plzeň rýchlo vypadnúť z play-off, musí svoju hru zintenzívniť.

Hostia z Mladej Boleslavi po definitívnej záchrane hostili vedúce Pardubice. V zápase podali Bruslaři veľmi dobrý výkon, no Dynamo ukázalo svoju kvalitu a zvíťazilo 4:1. V treťom zápase za sebou skóroval opäť výborne hrajúci Róbert Lantoši. Boleslav má stále teoretickú šancu postúpiť do play-off, ale na Karlove Vary stráca sedem bodov. Do konca základnej časti zostávajú už len tri zápasy a účasť Boleslavi v play-off by bola zázrakom.

Na čo vsadiť:

Plzeň v posledných troch kolách strelila v riadnom hracom čase štyri góly, zatiaľ čo Bruslarov sedem. Na tikete volíme stávku na nižší počet strelených gólov.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

IVIBETStavte si na Ivibet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker