Sassuolo – Napoli: oba tímy skórovali: Áno

SKbookmaker
28 februára, 2024
22 Zobrazenia

Náš tip: Sassuolo – Neapol: Oba tímy skórujú: Áno

28.02.2024 18:00

Piata prehra Sassuola v posledných šiestich ligových zápasoch (0-1-5), ktorá prišla aj doma s Empoli (2-3), stála cez víkend trénera Alessia Dionisiho miesto. Neapol má tiež nového trénera, ale Francesco Calzona nedokázal ani na druhý pokus dosiahnuť víťazstvo, keď Partenopei iba remizovali 1:1 na pôde Cagliari.

Pre Neroverdi to znamenalo, že tímy na 19. až 17. mieste, kam patria aj oni, majú zhodne 20 bodov. Sassuolo by v play-off nutne potrebovalo bodovať, ale ich plná účasť v boji o záchranu je už celkom zrejmá. Navyše, prehra s Empoli bola 15. v tejto sezóne (5-5-15) a tri inkasované góly len potvrdili celkové problémy s defenzívou (48 gólov). V posledných desiatich kolách inkasovalo viac gólov ako Sassuolo (20) len Frosinone (29).

Tréner Calzona povedal, že v Neapole je nejaký mentálny problém, pretože už prehra v Cagliari bola sklamaním. Medzitým sa v druhom zápase v rade (Barcelona 1:1, Cagliari 1:1) presadil navrátilec Victor Osimhen, ale ani to nestačilo kvôli chybe v neskorom nastavení. Fanúšikov vystrašilo aj jeho striedanie v závere, no vraj nešlo o zranenie, ale len o vyčerpanie. Obhajca titulu vyhral len jeden z posledných piatich ligových zápasov a na štvrté miesto stráca 11 bodov. Jeho sezóna sa tak vo februári prakticky skončila.

Na čo vsadiť:

Oba tímy musia tvrdo pracovať, ale ani jeden z nich nie je vo forme. Sassuolo bude dúfať, že nový tréner naštartuje tím, ako to urobil v Empoli, ale nie je to isté. Takže vratké obrany na oboch stranách by mali zabezpečiť, aby oba tímy aspoň skórovali.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

BETWINNERStavte si na Betwinner so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker