Lehecka J. – Khachanov K.: Khachanov K. -2,5 hry

SKbookmaker
28 februára, 2024
24 Zobrazenia

Náš tip: Lehečka J. – Khachanov K.: Khachanov K. -2,5 hry

28.02.2024 12:20

Jiřímu Lehečkovi sa podarilo vstúpiť do turnaja v Dubaji trojsetovou výhrou nad maďarským kvalifikantom Martonom Fucsovicsom. Hoci sa očakával vyrovnaný zápas, duel naznačil, že podanie českého tenistu nebolo také pevné, ako by malo byť. A to môže byť proti kvalitnejším súperom dosť veľký problém.

Lehečka sa v stredu v osemfinále stretne s Karenom Chačanovom, ktorý minulý týždeň vyhral turnaj v katarskej Dauhe a má možnosť zavŕšiť tzv. blízkovýchodný double, teda zisk titulov na oboch turnajoch na Blízkom východe. K tomu je ešte ďaleko, ale Chačanov v úvodnom kole potvrdil skvelú formu víťazstvom 6:2, 6:3 nad Francúzom Van Asschem.

Je dosť podstatným faktom, že Lehečka nemá na Chačanova príliš veľké manko. Vlani s ním hral dvakrát a kým v Miami prehral 2:6, 4:6, vo Viedni mu podľahol dokonca 3:6, 1:6 v hale.

Na čo vsadiť:

Karen Chačanov je favoritom zápasu s Jiřím Lehečkou. Na českého tenistu vie zahrať, pozná recept, a ak k tomu pridáme fakt, že Lehečkovi nefunguje tak dobre podanie, zdá sa, že cesta do štvrťfinále je pre Chačanova otvorená. Víťazstvo Chačanova v menšom hendikepu je lákavou príležitosťou.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

RABONAStavte si na Rabona so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker