Remeš – Lille: Dvojitá šanca na remízu

SKbookmaker
2 marca, 2024
19 Zobrazenia

Náš tip: Reims – Lille: Dvojitá remíza

02.03.2024 17:00

Zápas, ktorý nemá jasného favorita, medzi Reims a Lille sa bude hrať v sobotu večer. Lille sa bude snažiť odlepiť od dna po troch prehrách v posledných štyroch vzájomných zápasoch a postúpiť do prvej štvorky, zatiaľ čo Reims bude chcieť nadviazať na posledné víťazstvo vonku. Ktorému tímu sa to podarí?

Vďaka náhradníkovi Mohamedovi Daramymu si Reims v minulom kole konečne víťazne vydýchlo, keď vďaka dvom gólom dánskeho útočníka vyhralo na pôde Le Havre 2:1 a priblížilo sa na dva body k vytúženému šiestemu miestu v tabuľke s účasťou v Conference League. Konkurencia zo strany Marseille, Rennes a Lens je však pre tím trénera Willa Stilla obrovská. Na to, aby sa Reims udržalo v tejto spoločnosti tímov, bude potrebné, aby si zlepšilo priemernú bilanciu na domácom ihrisku (5-2-4), kde „Les Rouges et Blancs“ v roku 2024 ešte ani raz nevyhrali (0-2-1). V posledných dvoch rokoch tu však dokázali poraziť svojho súpera, s ktorým si tento týždeň zmerajú sily. Porazí Reims svojho severofrancúzskeho súpera tretíkrát za sebou?

Ak sa bude hrať vonku, šance na trojbodový zisk sa v prípade futbalistov Lille znižujú. Potvrdili to aj zverenci trénera Paula Fonsecu minulý týždeň na pôde Toulouse, kde napriek jednogólovému vedeniu v polčase prehrali 1:3 a nevyhrali už piatykrát v rade (0:2 – 3). Celková bilancia vonku 2-6-4 nezodpovedá ambíciám v Lige majstrov, kam by sa „psi“ radi tento rok kvalifikovali. Každopádne, Reims ich môže vystrašiť už len tým, že ich v posledných dvoch rokoch trikrát porazilo a stalo sa jediným tímom, ktorý v tejto sezóne vyhral na domácom štadióne Lille.

Na čo vsadiť?

Ako už bolo niekoľkokrát spomenuté, Lille nemá na Reims v poslednom čase najlepšie spomienky a vtieravý štýl futbalu severofrancúzsky tím jednoducho neoslovuje. Najčastejším výsledkom Lille vonku v tejto sezóne je remíza, ktorá pravdepodobne príde v polčase alebo na konci zápasu aj tento víkend. Nie je tu veľa ďalších hodnotných kurzov a remíza sa zdá byť najpravdepodobnejšia.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

BETWINNERStavte si na Betwinner so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker