Real Sociedad – PSG: viac ako 2,5 gólu v zápase

SKbookmaker
5 marca, 2024
25 Zobrazenia

Naša predpoveď: Real Sociedad – PSG: viac ako 2,5 gólu v zápase

05.03.2024 21:00

Real takmer hodinu držal na dištanc hviezdnych útočníkov Parížanov, ale stačila chvíľka nepozornosti a najpevnejšia obrana základných skupín dvakrát kapitulovala. Góly Mbappého a Barcola zabezpečili PSG pred odvetou v San Sebastiáne dvojgólový náskok.

Baskovia musia vyhrať minimálne o dva góly, aby si vynútili predĺženie. Naposledy vyhrali na vlastnom štadióne v novembri a odvtedy čakali na víťazstvo už sedem zápasov. Z posledných deviatich zápasov vyhrali len raz hneď po prehre v Paríži, v sobotu prehrali v Seville s výrazne zredukovaným kádrom 2:3. Hoci sa niektorí absentéri mohli medzičasom uzdraviť, Real bude opäť oslabený a rovnako ako v Paríži mu bude chýbať kľúčový obranca Elustondo. Imanol Alguacil cez víkend šetril niekoľko opôr (Merino, Le Normand, Traore, Oyarzabal, Kubo), aby proti PSG vrhol všetky sily.

Hoci hostia priniesli na Pyrenejský polostrov priaznivý výsledok, v klube nie je pokoj. PSG v Ligue 1 druhýkrát za sebou remizovalo a po bezgólovej remíze v Monaku sa najviac hovorilo o mene Kyliana Mbappého, ktorého tréner Luis Enrique stiahol v polčase s neskorším dodatkom, že tím si musí zvyknúť na budúcnosť bez hviezdneho útočníka, čím defacto potvrdil fámy o jeho letnom odchode. Po jeho vystriedaní sa výkon mužstva zdvihol, ale na víťazstvo to nestačilo a Parížania mohli za bod ďakovať brankárovi Donnarummovi. Ak však chce PSG pomýšľať na úspech v Lige majstrov, bude Mbappého potrebovať, motiváciu v milionárskej súťaži aj tak nepotrebuje.

Na čo vsadiť:

Real musí vsadiť na ofenzívnu kartu, ale musí si dať pozor aj na zadné dvierka, ktoré v posledných zápasoch nechal otvorené, a to dá šancu rýchlym útočníkom PSG na čele s Mbappém. Je teda dosť pravdepodobné, že v odvete padnú viac ako dva góly. Oba tímy by mohli mať šancu.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

RABONAStavte si na Rabona so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker