Hibino N. – Williams V.: Presný výsledok 2:0

SKbookmaker
7 marca, 2024
25 Zobrazenia

Náš tip: Hibino N. – Williams V.: Presný výsledok 2:0

07.03.2024 03:00

Po dlhých piatich rokoch si v Indian Wells zahrá miestna legenda Venus Williamsová. V súčasnosti tridsaťtriročná Američanka dostala divokú kartu. V prvom kole sa stretne s Japonkou Nao Hibinovou.

Staršia zo sestier Williamsových sa na okruhu objavuje skôr sporadicky. Za posledné dva roky odohrala celkovo štrnásť zápasov, pričom vyhrala len tri. Naposledy sa sedemnásobná grandslamová šampiónka objavila v auguste na US Open. Vtedy prehrala v prvom kole dvakrát 1:6 s belgickou kvalifikantkou Minnenovou.

Jasnou favoritkou zápasu bude o 14 rokov mladšia Hibinová, ktorá je v rebríčku WTA na 80. mieste. V kalifornskej púšti si na podmienky zvykla už počas kvalifikácie, v ktorej zdolala Argentínčanku Rieraovú a Taiwančanku Sie. Na poslednom turnaji v Dubaji si potom v kvalifikácii poradila aj so spomínanou Belgičankou Minnenovou a zdolala ju 6:4 a 6:2, čo môže byť tiež istým meradlom.

Na čo vsadiť:

Pre Williamsovú je to prvý zápas naživo po viac ako šesťmesačnej prestávke, čo je jasným znakom toho, že jej kariéra sa nezadržateľne blíži ku koncu. Hibinová síce nie je žiadna strelkyňa, ale v tomto prípade by mala jednoznačne ťažiť z výrazne väčších herných skúseností a lepšej fyzickej kondície. Skončí sa po dvoch setoch.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

RABONAStavte si na Rabona so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker