Zbrojovka Brno – Tábor: každý tím strelil gól/UN

SKbookmaker
8 marca, 2024
25 Zobrazenia

Náš tip: Zbrojovka Brno – Táborsko: každý tím bude bodovať/UN

09.03.2024 18:00

O tretie barážové miesto sa bude hrať v sobotu večer na Srbskej, ktorú pred zápasom prekvapujúco drží Táborsko s jednobodovým náskokom.

Zbrojovka bude dobýjať najsilnejšiu obranu súťaže, Jihočeši ako jediný tím stlačili priemer inkasovaných gólov pod jednu, v jarnej domácej premiére proti Chrudimi udržali deviatu nulu v sezóne, ale remíza 0:0 ich príliš neuspokojila. Faktom je, že Táborsku chýbal najlepší jesenný strelec Dordič plus ďalší dvaja hráči, ktorí sa vrátili na zápas s Brnom.

V juhomoravskej metropole bolo tento týždeň opäť rušno, keď vyšlo najavo, že vlani s veľkou pompou ohlásený predaj akcií klubu opäť vyšiel nazmar, a tak majiteľom zostáva fanúšikmi nenávidený Václav Bartoněk. Medzitým mužstvo stratilo ďalšie cenné body s Duklou (3:3). Pred zápasom na Juliske by možno bral aj remízu, ale keď sa trikrát prehráva, logicky sa hnevá. Každopádne pozitívom bolo, že Zbrojovka bodovala aj bez dištancovaného kanoniera Řezníčka.

Na čo vsadiť:

Brno sa na Srbskej trápi (3-1-4) a stávka na domáce víťazstvo pri nízkom kurze je stratovým podnikom. Pri návrate najlepších strelcov sa radšej pokúste o to, aby skórovali oba tímy – v piatich vzájomných druholigových zápasoch sa tak stalo štyrikrát.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

RABONAStavte si na Rabona so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker