Chelsea – Newcastle: 2. polčas: 2

SKbookmaker
10 marca, 2024
24 Zobrazenia

Náš tip: Chelsea – Newcastle: 2. polčas: 2.

11.03.2024 21:00

Chelsea naposledy predĺžila svoju trojzápasovú ligovú sériu bez prehry, ale remíza v Brentforde ju udržala len na 11. mieste. Newcastle v minulom kole zdolal Wolves 3:0 a posunul sa na ôsmu priečku, na ktorú pred začiatkom víkendu strácal štyri body na prvú šestku.

Chelsea v minulom kole skórovala v úvodných piatich minútach druhého polčasu, čo sa v tejto sezóne stalo v PL už tretíkrát – naposledy v tomto úseku hry dostala viac gólov pred 20 rokmi. Začiatok druhého polčasu sa teda zverencom trénera Pocchettina nedarí a odráža sa to na ich výkonoch v celej tejto časti zápasov: Chelsea je tretia najhoršia v lige, čo sa týka druhých polčasov.

Na druhej strane, Newcastle má solídnu bilanciu druhých polčasov (12-5-10) a v prvom ligovom stretnutí v tejto sezóne v ňom dominoval, keď v druhej 45-minútovke vyhral 3:0 (celkovo 4:1). Hostia potom dokázali po prestávke skórovať šesťkrát v rade.

Na čo vsadiť:

Hostia strelili 33 zo svojich 57 ligových gólov v druhom dejstve, zatiaľ čo Chelsea strelila 28 zo svojich 43 gólov v druhom dejstve. Na Stamford Bridge uvidíme potvrdenie tejto štatistiky.

Dôvera:

6/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

RABONAStavte si na Rabona so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker