Slavia – AC Milan: domáci – 10

SKbookmaker
14 marca, 2024
24 Zobrazenia

Náš tip: Slavia – AC Miláno: bez domácej prehry – 10

14.03.2024 18:45

Slavia Praha pred týždňom prehrala na San Sire 2:4 a v odvete má čo doháňať. Český pohárový zástupca však nijako výrazne nespí, keďže výsledok výrazne ovplyvnila červená karta pre Dioufa.

V každom prípade idú do odvety sebavedomo a s podporou vypredanej FORTUNA:ARÉNY nie sú bez šance na zaujímavý výsledok. Slavia už v aktuálnej sezóne doma porazila AS Rím, rovnako ako v minulosti ďalšie slávne tímy. Mužstvo má skúsenosti aj víťaznú mentalitu, čo je mimoriadne dôležité najmä v súbojoch s európskymi gigantmi.

Tréner Trpišovský cez víkend proti Tepliciam šetril niektorých hráčov (Holeš, Douděra) na čele s kanonierom Chytilem, ktorý pôjde do hry. Veľkým prísľubom sú výkony uzdraveného Juráska, ktorý v lige strelil dva góly. V každom prípade sa Slavia pokúsi hrať pred svojimi fanúšikmi pod tlakom a ako zvyčajne, doma predvedie náročný výkon, v ktorom by mala svojho súpera prevýšiť. Mužstvo by malo byť schopné streliť aj gól, čas strelenia gólu potom výrazne ovplyvní celý zápas a konečný výsledok.

V každom prípade AC Miláno nastúpi na odvetu v plnej sile. Leao a Florenzi sú oddýchnutí, cez víkend nehrali kvôli kartovému trestu, Giroud nastúpil len ako náhradník. V každom prípade výkon Slavie upútal pozornosť talianskeho tímu a domáci tím nebudú podceňovať. Hostia sa budú spoliehať na štandardky a streľbu z diaľky, teda rovnaké zbrane ako v prvom zápase. AC Miláno je navyše tím, ktorý vie brániť, takže sa môže trochu stiahnuť a spoliehať sa na brejky. Rossoneri nemusia nutne vyhrať, hlavné je odniesť si zostupový výsledok.

Na čo vsadiť:

Slavia je doma dlhodobo veľmi silná, prehry v Edene sa dajú za posledných pár rokov spočítať na prstoch jednej ruky. S podporou fanúšikov a bežeckou výkonnosťou sa môžu Milánu rovnať, takže prehra pražského tímu nie je nereálna. Chytil by mohol skórovať. Zápas je k dispozícii v stávkovej kancelárii BetBuilder.

Dôvera:

6/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

1XBETStavte si na 1xbet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker