Olomouc B – Vyškov: víťaz Vyškov

SKbookmaker
15 marca, 2024
24 Zobrazenia

Náš tip: Olomouc B – Vyškov: víťaz Vyškov

15.03.2024 17:00

Stačili dve jarné kolá a náskok prvého Vyškova sa scvrkol na jeden bod. Jesenný polomajster najprv nedokázal zdolať obranný val nováčika z Kroměříža, kde prehral 0:1, potom doma remizoval s Vlašimou 2:2, čo sa vzhľadom na priebeh zápasu dá považovať za víťazstvo. Diallo skóroval v 90. a 93. minúte. Bod z poslednej minúty mužstvo povzbudí, po veľkých zimných zmenách si mužstvo postupne sadá a noví hráči si zvykajú.

B tím Sigmy má ustálenú os, ale jeho zostava je nečitateľná, záleží na tom, či budú k dispozícii hráči zo širšieho kádra prvoligistu. V pondelkovom zápase úvodného jarného kola ich mala k dispozícii juniorka, ktorá doma zdolala Jihlavu 3:0. Z trojice strelcov gólov (Singhateh, Fiala, Izrael) nastúpil v Prostějove iba jeden a bola z toho prehra 0:2. Keďže cez víkend hrá olomoucké áčko, veľa posíl v záložnej zostave nebude.

Na čo vsadiť:

Napriek víťazstvu nad Jihlavou je Sigma najhorším tímom súťaže v domácich zápasoch. Vyškov vyhral oba posledné zápasy s nulou, takže by mohol na Androvom štadióne zaznamenať prvé jarné víťazstvo.

Dôvera:

6/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

RABONAStavte si na Rabona so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker