Hradec Králové – Pardubice: Pardubice presilovky +0,5

SKbookmaker
20 marca, 2024
27 Zobrazenia

Naša predpoveď: Hradec Králové – Pardubice: Góly Pardubíc v presilovkách +0,5

20.03.2024 18:00

Séria medzi Hradcom a Pardubicami je zatiaľ veľmi fyzicky náročná. S tým súvisí množstvo zákrokov na hrane pravidiel a vysoký počet vylúčení. Oba tímy hrajú pomerne veľa presilových hier, ktoré dokázali v prvých dvoch zápasoch využiť.

Séria sa presunula do Hradca Králové, kde domáci dokázali v treťom zápase poraziť Pardubice po samostatných nájazdoch, no tentoraz nepremenili ani jednu z presiloviek. Nie je však pravda, že sa nehrali presilovky a nebolo veľa šancí na ich využitie, opak je pravdou. Tentoraz to jednoducho nepadlo, čo bolo po výsledkoch prvých dvoch zápasov trochu prekvapujúce.

Ak porovnáme kvalitu oboch tímov, niet pochýb o tom, že Pardubice majú na papieri mužstvo plné solídnych strelcov. Je veľmi nepravdepodobné, že by sa zopakovala situácia z utorkového zápasu, v ktorom Mountfield dokázal ubrániť ofenzívnu silu Pardubíc a z 32 striel dal iba jeden gól.

Na čo vsadiť:

Štvrté štvrťfinále ponúkne veľa osobných súbojov, veľa striel a tentoraz aj viac gólov. V utorok mali hostia päť presiloviek vrátane jednej pasáže s takmer štvorminútovou početnou výhodou v rade. Tú však nevyužili a napokon prehrali. Ak chcú ísť do Pardubíc s bilanciou 3:1, presilovky sú tou správnou cestou.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

IVIBETStavte si na Ivibet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker