Zbrojovka Brno – Sparta Praha B: každý tím skóruje/UN

SKbookmaker
29 marca, 2024
23 Zobrazenia

Náš tip: Zbrojovka Brno – Sparta Praha B: každý tím bude bodovať/UN

29.03.2024 18:00

Na srbčine to vrie. Avizovaný predaj klubu je v nedohľadne, nenávidený majiteľ Bartoněk čelí hnevu fanúšikov, počas posledného domáceho zápasu s Táborom (0:0) namiesto povzbudzovania proti nemu vyrazila do akcie ochranka a polícia. Atmosféru vyvolávajú mizerné výsledky Zbrojovky, ktorá na jar nazbierala len dva body a po poslednej prehre v Chrudimi (1:3) stráca na barážové miesto už štyri body. Tréner Polách, ktorý je trénerom len šesť zápasov, je v ohrození. Proti béčku Sparty bude aj tak na lavičke, no ďalší neúspech by mu mohol zlomiť väz.

Rezerva Letenských je nevyspytateľná, jar začala domácim kanonierom proti Prostějovu (4:0), potom vyhrala v Chrudimi 2:0, ale pred reprezentačnou prestávkou prekvapujúco prehrala doma s Varnsdorfom 1:2, v tom čase posledným tímom F:NL. Mužstvo je väčšinou bez výraznejších posíl z prvoligového tímu, hoci Ševčík, ktorý v lete prestúpil z Brna do Sparty, nastúpil v deviatich zápasoch, ale v Priského tíme sa nepresadil.

Na čo vsadiť:

Zbrojovka zúfalo potrebuje vyhrať a na jeseň sa jej to podarilo v Prahe vďaka dvom neskorým gólom na 2:1. Sparta hrá odvážne a pomerne úspešne vonku (4-2-4, 14:13), takže by mohli padnúť oba góly.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker