Vsetín – Zlín: víťaz série Zlín

SKbookmaker
2 apríla, 2024
25 Zobrazenia

Náš tip: Vsetín – Zlín: víťaz série Zlín

02.04.2024 17:30

História sa opakuje. Finále prvej hokejovej ligy po roku opäť ponúkne prestížne a atraktívne valašské derby, ktoré vlani vyhral Zlín 4:2.

Barani sa v poslednom kole základnej časti prebojovali do štvrťfinále a rovnako sa im to podarilo aj tento rok. Obe série museli začať na ľade súpera, Prostějov vyradili 3:0, Litoměřice zdolali 4:3 a postup ich stál veľa nervov a vyčerpávajúce cestovanie na sever Čiech, ktoré museli absolvovať trikrát. Každopádne Zlín zvládol koncovku bravúrne, s oboma litoměřickými mečbalmi si poradil s nulou (2:0, 4:0) a Kališťanov jasne prevýšil. Pozitívom je, že na rozdiel od minuloročného play-off sa tento ročník zaobišiel bez zranení.

Vsetín išiel do play-off rovnako ako vlani z druhého miesta a s Přerovom aj Jihlavou prehral len jeden zápas. Aj napriek tomu bolo semifinále ťažšie, ako ukazuje konečný výsledok. Dukla bola viac ako vyrovnaným súperom a Vsetín musel ďakovať najmä svojmu brankárovi Žukovovi, ktorý bol najlepším hráčom série.

Vlani Vsetín vyhral tri zo štyroch vzájomných zápasov v základnej časti, tento rok si súperi vymenili výsledky a úspešnejší bol Zlín (2:4, 5:4, 2:1 sn, 4:3). Jan Srdínko, extraligový majster so Vsetínom, ktorý prevzal baranov pred druhým derby sezóny, v nich má stopercentnú bilanciu.

Na čo vsadiť:

Papierovým favoritom série je Vsetín, ktorý začína doma. Domáci tím je síce favoritom, ale nevyhral ani jedno z predchádzajúcich dvoch finále. Zlín vlani ukázal, že v play-off dokáže zapnúť na vyššie obrátky. Vzhľadom na kurzovú asymetriu má stávka na celkové víťazstvo Baranov svoju nespornú hodnotu.

Dôvera:

5/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker