Hurkacz H. – Draper J.: 1

SKbookmaker
8 apríla, 2024
22 Zobrazenia

Náš tip: Hurkacz H. – Draper J.: 1

09.04.2024 11:00

Poľský tenista Hubert Hurkacz podal minulý týždeň na turnaji v Estorile výborný výkon, ktorý mu priniesol ôsmy titul na okruhu ATP. Vo finále zvíťazil nad španielskym antukárom Pedrom Martinezom 6:3, 6:4, pričom trafil 15 es a nečelil ani jednému brejkbalu. Svojím spôsobom to bol z jeho strany perfektný zápas.

Túto formu by si Hurkacz rád preniesol aj do Monte Carla, kde ho v prvom kole čaká odveta s Jackom Draperom, ktorého vlani v Monaku zdolal v druhom kole 6:3, 6:7, 7:5. A aj tentoraz bude favoritom.

Dvadsaťdvaročný Draper toho v doterajšej kariére na antuke veľa neodohral. Britský mladík hrá skôr na tvrdých povrchoch alebo v hale a medzi profesionálmi odohral na antukových dvorcoch len 31 zápasov. Antukovým turnajom sa však medzi najlepšími jednoducho nevyhne, a tak sa tento rok pokúsi trochu vylepšiť svoju minuloročnú bilanciu, keď v tejto časti sezóny zaznamenal tri víťazstvá a tri prehry.

Na čo vsadiť:

Hurkacz je vo výbornej forme, vyhral antukový turnaj v Estorile a ak si udrží formu z portugalského podujatia, mohol by byť jedným z hráčov, ktorí to v Monte Carle dotiahnu ďaleko. V prvom kole nastúpi proti mladému Britovi Draperovi, ktorého na turnaji Monaco Masters porazil už druhýkrát.

Dôvera:

8/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

WAZAMBAStavte si na Wazamba so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker