Korda S. – Sinner J.: Sinner J./+18,5

SKbookmaker
10 apríla, 2024
20 Zobrazenia

Náš tip: Korda S. – Sinner J.: Sinner J./+18,5

10.04.2024 12:20

Jannik Sinner sa na začiatku antukovej časti sezóny trochu trápil. Vstúpi do nej ako najlepší hráč tejto sezóny, keďže na betónových dvorcoch poriadne vybláznil a získal tri tituly zo štyroch odohraných turnajov. Antuka však nie je pre Taliana až takým obľúbeným povrchom a potvrdil to aj v Miami, kde v rozhovore s novinármi po víťaznom finále povedal, že sa na prvé turnaje na tehle neteší, pretože mu vždy trvá dosť dlho, kým si na povrch zvykne a začne na ňom hrať tak, ako by chcel.

Obavy však nemusia byť oprávnené. Treba totiž brať do úvahy, že Sinnerova forma je jednoducho fenomenálna a lepšieho hráča ako on v tejto sezóne nenájdeme. Potvrdiť to bude chcieť aj v Monte Carle, kde v úvodnom kole nedostal ľahký žreb – bude hrať so Sebastianom Kordom.

Syn Petra Kordu sa v Monte Carle postaral o rozruch už v prvom kole, keď nečakane zdemoloval Alejandra Davidoviča Fokina 6:1, 6:2. V druhom kole tak môže vyzvať druhého nasadeného Sinnera a pokúsiť sa prekvapiť hráča, ktorý mal v úvodnom kole voľný žreb.

Na čo vsadiť:

Na začiatku minulej sezóny dokázal Korda Taliana poraziť v dvoch setoch na betóne v Adelaide, odvtedy však hra Američana skôr stagnuje, zatiaľ čo Sinner sa zlepšil takmer vo všetkých oblastiach svojej hry, či už ide o pohyb na kurte, čítanie hry, presnosť úderov alebo jeho servis. Pre Sinnera to nebude ľahký zápas, ale zvíťazí. Odohrá minimálne 19 gemov v rade.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

BETWINNERStavte si na Betwinner so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker