Atl.Madrid – Dortmund: menej ako 2,5 gólu v zápase

SKbookmaker
10 apríla, 2024
21 Zobrazenia

Naša predpoveď: Atl.Madrid – Dortmund: menej ako 2,5 gólu v zápase

10.04.2024 21:00

Oba kluby privítali štvrťfinálový žreb, pričom v skupine mali ťažších súperov. Zo štyroch dvojíc je teda táto najmenej atraktívna a priniesla pomerne prekvapivého semifinalistu.

Atlético si v osemfinále proti Interu už príliš neverilo, najmä keď Los Rojiblancos po slabom výkone na San Sire prehrali 0:1 a v domácej odvete inkasovali ako prví. Ak je však Atlético v niečom silné, tak v domácich zápasoch Ligy majstrov. Otočili skóre, vynútili si predĺženie a potom zvládli aj penaltový rozstrel. Vzhľadom na ich priemernú bilanciu vonku budú aj vo štvrťfinále vsádzať na domácu pôdu.

Veď vo vyraďovacej časti Ligy majstrov pod vedením trénera Diega Simeoneho klub pred svojimi fanúšikmi neprehral ani jeden zo 16 zápasov (10 víťazstiev). Čaro nestratil ani po presťahovaní zo štadióna Vicente Calderona na Wanda Metropolitano. Gól Interu bol len štvrtým, ktorý Rojiblancos dali doma v play-off Ligy majstrov.

Dortmund postúpil do play-off zo skupiny smrti (Newcastle, PSG, AC Miláno), v ktorej prehral len úvodný zápas v Paríži, v osemfinále vyradil PSV 3:1 po remíze 1:1 v Holandsku a zvládol domácu odvetu 2:0. Podobne ako Atlético však má za sebou nevyspytateľnú sezónu. Dokáže v zápasoch dominovať, ale aj úplne vypadnúť z role. Aj preto je Borussia v Bundeslige až piata a v posledných dvoch kolách ukázala obe tváre – po výhre 2:0 na pôde Bayernu Mníchov po desiatich rokoch prehrala doma so Stuttgartom 0:1.

Na čo vsadiť:

Oba tímy cítia veľkú šancu na postup do semifinále. Najmä v prvom zápase v Madride sa dajú očakávať taktické šachy, Simeone si potrpí na disciplínu a defenzívnu prácu. Viac ako dva góly v Madride nepadnú.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker