Třinec – Sparta: 1

SKbookmaker
11 apríla, 2024
28 Zobrazenia

Náš tip: Třinec – Sparta: 1

11.04.2024 17:00

Semifinálová séria medzi Třincom a Spartou vyzerala ako jednostranná záležitosť, ale vyradiť úradujúceho majstra nie je jednoduché.

Oceliari prehrávali na ukazovateli skóre už 0:3, ale ukázali veľkú psychickú odolnosť a skúsenosti, ktoré získali v posledných rokoch počas play-off a po dvoch víťazstvách v rade je opäť dráma. Třinec ide do šiesteho zápasu v lepšej pohode ako Sparta, napriek tomu, že je pod hrozbou vyradenia. Tím je po dvoch víťazstvách na koni a sebavedomý. Tím bude mať výhodu domáceho prostredia, ktoré hráčov opäť prinúti k mimoriadnemu nasadeniu, v ktorom budú prevyšovať Spartu. Hostia sa musia zaobísť bez svojho kapitána Řepíka, čo je citeľné.

Pražský klub by rád ukončil sériu čo najskôr, preto nechce nič podceniť. Do Třinca sa mužstvo presunulo v stredu letecky, aby ušetrilo čo najviac síl. Nebolo by prekvapením rotovať zostavou, pričom v bránke dostane šancu Kořenář. Sparta bola vo väčšine semifinálových zápasov aktívnejšia, no mužstvo trápi nepresnosť v zakončení a veľký počet zblokovaných striel. Hráči sú navyše v nepríjemnom podozrení, že by mohli prísť o „vyhratú“ sériu, čo ich dostáva pod tlak. Minuloročné vyradenie Třincom je určite niekde vzadu v ich mysliach.

Na čo vsadiť:

Po dvoch víťazstvách v rade je Třinec momentálne v lepšej nálade a vďaka „totálnemu nasadeniu“ zvládne doma aj zápas číslo šesť. Navyše, Kacetl mal skvelý štart, keďže jeho úspešnosť zákrokov pri dvoch víťazstvách bola 94 %, čo je absolútna extravagancia.

Dôvera:

6/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

IVIBETStavte si na Ivibet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker