Newcastle – Tottenham: 2

SKbookmaker
12 apríla, 2024
22 Zobrazenia

Náš tip: Newcastle – Tottenham: 2

13.04.2024 13:30

Víťazstvo 1:0 na pôde Fulhamu priblížilo Newcastle k šiestej priečke na rozdiel iba dvoch bodov a tri výhry v predchádzajúcich piatich vystúpeniach mu dávajú nádej na úspešný záver sezóny. Naposledy sa však z víťazstva tešil aj Tottenham, ktorý zdolal Nottingham 3:1 a posunul sa do prvej štvorky.

Účasť v ktoromkoľvek európskom pohári sa bude pre Newcastle považovať za úspech. Niet sa čomu čudovať, keďže do konca sezóny stále nemôže počítať s viacerými zranenými hráčmi a naďalej ho prenasleduje neistota ohľadom Sandra Tonaliho, ktorému hrozí predĺženie trestu, a stále stráca na pohárové priečky.

Situácia v Tottenhame je oveľa veselšia. Spurs konečne preskočili Aston Villu, a hoci majú rovnaký počet bodov, zápas k dobru pre nich predstavuje veľkú výhodu. Okrem dlhodobo zranených bude hosťom chýbať len Richarlison a práve návrat väčšiny opôr do zostavy je dôvodom, prečo Tottenham vyhral štyri z posledných šiestich ligových zápasov.

Na čo vsadiť:

Tottenham vyhral len jeden z posledných šiestich zápasov vonku (1-3-2), ale bol to ten najdôležitejší na pôde Aston Villy (4-0). Hostia povzbudení postupom do prvej štvorky zvíťazia aj proti zdecimovanému a unavenému súperovi.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

BETWINNERStavte si na Betwinner so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker