Procházka J. – Rakič A.: 1

SKbookmaker
13 apríla, 2024
22 Zobrazenia

Náš tip: Procházka J. – Rakič A.: 1

14.04.2024 02:45

Jiří Procházka sa vracia do klietky po poslednej porážke od Alexa Perreiru, na ktorú by rád čo najskôr zabudol. Po decembrovom knokaute mal v UFC krátku povinnú prestávku, ktorá sa však týka len zápasov MMA, takže sa mohol okamžite vrátiť k tréningu. Na Rakiča sa teda začal pripravovať ešte predtým, ako vlastne poznal meno svojho budúceho súpera.

V porovnaní s predchádzajúcim zápasom prebieha príprava lepšie, respektíve BJP je v lepšom zdravotnom stave a absolvoval viac tréningov. Navyše sa vrátil „ku koreňom“, z prípravy vyškrtol zbytočné detaily a veľa sa sústredil na hrubú stránku veci. Zahraničné kempy tentoraz vynechal, ak nerátame sústredenie na Slovensku s Iľjom Škondričom. Okrem veľkej náročnosti si však stihol aj oddýchnuť, tvrdú prípravu preložil regeneráciou, napríklad na Madeire, kde pre zmenu pracoval na svojom psychickom nastavení. Hlava je podstatnou súčasťou Jirkovho výkonu a sám BJP spomínal, že do zápasu by chcel nastúpiť v takom rozpoložení, akoby išlo už o druhé kolo.

Rakič sa vracia do hry po takmer dvoch rokoch (zranenie kolena), čo môže mať negatívny vplyv na jeho výkon. Veď tréning a ostrý zápas sú dve odlišné veci, a to po fyzickej aj psychickej stránke, keď sa v zápase dostanete do problémov. Tak či onak, Rakič je veľký muž a útočník, ktorý sa bude na začiatku zápasu cítiť pohodlnejšie v postoji a bude sa snažiť zasiahnuť Procházku z ústupu alebo cieliť na Procházkovu prednú nohu.

V príprave na zápas sa pokúšal dostať do Procházkovej hlavy zatrasením, ale takéto „divadlo“ na rodáka z Hostěradíc nefunguje. V každom prípade má Rakič víťazný úder a dokáže narobiť veľa škody, takže Procházka sa bude musieť sústrediť na obranu o niečo viac ako v predchádzajúcich zápasoch.

Na čo vsadiť:

Vyrovnaný zápas je otvorený pre obe strany, ale Procházka sa MMA venuje prakticky každý deň svojho života. Psychicky je vo výbornej forme, dobre sa pripravil. Rakic doplatí na dlhú prestávku bez zápasu. Jeden a víťazstvo.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

BETWINNERStavte si na Betwinner so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker