Dortmund – Atl.Madrid: víťaz Dortmund

SKbookmaker
15 apríla, 2024
22 Zobrazenia

Náš tip: Dortmund – Atl.Madrid: víťaz Dortmund

16.04.2024 21:00

Ak by Galeno v 75. minúte premenil najväčšiu šancu zápasu, zvýšil by skóre na 3:0 pre Atlético. Kobel však vytiahol zákrok sezóny, náhradník Haller o šesť minút neskôr znížil a Dortmund ešte siahal po vyrovnaní, keď ďalší dvaja čerství hráči Bynoe-Gittens a Brandt trafili brvno. Práve Terzićove veselé striedania úplne zvrátili priebeh úvodného zápasu, v ktorom Los Rojiblancos síce vyhrali 2:1, ale sami vedia, že do Vestfálska mohli odísť s oveľa lepším výsledkom. Takto budú hostia čeliť peklu pred 80 000 divákmi v Signal Iduna Parku.

Atlético nebude také aktívne ako doma, kde vysokým pressingom donútilo Dortmund k chybám a dvakrát udrelo s klinickou presnosťou. Teraz je na rade BVB, ktorý po remíze 1:1 v Eindhovene vyhral v domácej odvete osemfinále 2:0. Sancho rozhodol o remíze už v tretej minúte svojím premiérovým gólom v play-off Ligy majstrov. Anglický útočník pre chorobu vynechal víkendový zápas v Mönchengladbachu, kde Borussia vyhrala 2:1 vďaka dvom Sabitzerovým gólom. Terzic oproti zápasu v Madride zmenil polovicu zostavy a oľutoval zranenie Hallera, ktorý odstúpil v 10. minúte. Každopádne môže počítať so Sanchom.

V domácom zápase proti Girone urobil Simeone ďalšie dve zmeny v základnej jedenástke, ale od začiatku nechal hrať Griezmanna, ktorý nadviazal na stredajší výborný výkon a víťazstvo 3:1 podporil dvoma gólmi. Atlético si tak výrazne vylepšilo svoju pozíciu v Lige majstrov, preskočilo Bilbao a zmenšilo odstup od Girony. Vítaná vzpruha pred odvetným zápasom v Dortmunde. V každom prípade Los Rojiblancos nie sú vonku takí silní ako doma, v semifinále prehrali na San Sire s Interom 0:1 a v skupinovej fáze remizovali na pôde Lazia a Celticu. A bude im chýbať dištancovaný Lino, jeden zo strelcov v prvom zápase.

Na čo vsadiť:

Postup je otvorený, každopádne slabšie výkony Atleti vonku plus domáca sila Dortmundu stavajú BVB do pozície mierneho favorita odvety.

Dôvera:

6/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

1XBETStavte si na 1xbet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker