22Bet Južná Kórea

SKbookmaker
17 júla, 2024
60 Zobrazenia

Fungovanie a možnosti spoločnosti v Južnej Kórei sú v porovnaní so susednou Severnou Kóreou veľmi uvoľnené. Juhokórejskí občania majú zakázané všetky formy hazardných hier, hoci úrad sprístupňuje niektoré oblasti hazardných hier svojim občanom. Jednotlivé regulačné orgány boli vyčlenené na zodpovednosť za konkrétne odvetvia. Môžu teda Kórejčania používať online stávkové platformy? Pôsobí v krajine spoločnosť 22Bet South Korea?

Aký druh hazardných hier je v Južnej Kórei povolený?

V Južnej Kórei sú hazardné hry regulované zákonom. Činnosť v oblasti hazardných hier regulujú jednotlivé inštitúcie. Napríklad ministerstvo kultúry, športu a cestovného ruchu je zodpovedné za kasíno, preteky motorových člnov alebo cyklistické preteky. Ministerstvo poľnohospodárstva, potravinárstva a vidieka má zasa možnosť regulovať konské dostihy a tradičné býčie zápasy.

Ministerstvo stratégie a financií je zasa zodpovedné za reguláciu lotériovej činnosti v krajine. A tým sa končia legálne formy hazardných hier v Južnej Kórei, ktoré sú zahrnuté a povolené v legislatívnych aktoch.

Prevádzky kasín v Južnej Kórei sú určené výlučne pre cudzincov. Iba jedna, juhokórejské kasíno Gangwonland, bola vytvorená pre občanov.

22bet Korea Południowa

22Bet Južná Kórea

Online hazardné hry sú v Južnej Kórei prísne zakázané zákonom, pretože sa nerozlišuje medzi pozemnými a online hazardnými hrami. Pre tých, ktorí sa rozhodnú hrať nelegálne hazardné hry, a to aj online, sú stanovené veľmi vysoké tresty, až päť rokov väzenia alebo 30 miliónov KRW (čo zodpovedá približne 26 000 USD). Hráčom hrozia aj následky za porušenie tohto zákazu, a to pokuty až do výšky 5 miliónov KRW (približne 4 370 USD). Na druhej strane, pre hráčov s nutkavým hráčstvom sú vyššie, a to až 20 miliónov KRW, ale zákon nedefinuje nutkavé hranie.

Ďalšie prekážky pri používaní stávkových platforiem vyplývajú zo všadeprítomnej kontroly internetu, ktorá má za následok blokovanie webových stránok zhora nadol, ako aj blokovanie finančných transakcií okolo stávkových platforiem. Napriek tomu sa mnohým ľuďom darí vyhýbať sa zavedeným zákazom a využívať ponuky online stávkových kancelárií vo veľkej tajnosti.

Čo ponúka 22Bet Južná Kórea?

Bookmaker 22Bet sa rozhodol poskytovať svoje služby aj občanom Južnej Kórey. Aj keď musia obísť zabezpečenie systému, veľmi radi sa rozhodnú túto platformu využívať. Platby v rámci služby vykonávajú prostredníctvom elektronickej peňaženky alebo kryptomien. Vo väčšine prípadov nehovoria nahlas o porušovaní zákona. Už vo fáze registrácie dostávajú uvítací bonus a neskôr pravidelne získavajú systémové bonusy, ktoré im plne vyhovujú.

Zavedené systémové záruky plne chránia ich identitu pred možným sledovaním zo strany štátu. Ponuka stávkovej kancelárie 22Bet Južná Kórea je plne zhodná s možnosťami určenými pre používateľov z krajín, ktoré legalizovali online hazardné hry. V závislosti od svojich preferencií si môžu vybrať podávanie športových stávok, ako aj využívanie kasína, ktoré je pre mnohých ľudí absolútnou novinkou.

22BET ► Stavte si na 22bet so 100 % bonusom na prvý vklad!
Autor SKbookmaker