22Bet Čad

SKbookmaker
29 júla, 2024
54 Zobrazenia

Čadská republika je bývalá francúzska kolónia. Patrí medzi chudobnejšie vnútrozemské krajiny. Krajina je prevažne moslimská, ale napriek tomu bolo už v roku 1960 prijaté rozhodnutie o legalizácii hazardných hier. Navyše, napriek absencii osobitných predpisov sú legálne aj online hazardné hry. Ako došlo k tomu, že napriek prevahe islamu boli hazardné hry legalizované, a pôsobí v tejto krajine spoločnosť 22bet.com?

História hazardných hier v Čade

V krajinách, kde sa väčšina obyvateľstva hlási k islamu, je veľmi bežné, že hazardné hry sú zakázané. Kvôli ustanoveniam, ktoré naznačujú, že bohatstvo možno dosiahnuť len tvrdou prácou. Čad patrí medzi bývalé francúzske kolónie, kde prevládalo kresťanstvo. V týchto krajinách je badateľný trend legalizácie a regulácie hazardných hier. Čad je jednou z mála krajín, ktoré sa rozhodli legalizovať hazardné hry napriek svojej moslimskej väčšine.

Hazardné hry sú povolené pre turistov aj obyvateľov. Čadská vláda sa vyhýba zverejňovaniu informácií, ktoré by prezentovali údaje týkajúce sa činnosti tohto sektora. V právnych predpisoch sú konkrétne vymedzené legálne formy hazardných hier: hazardné hry v kasíne, poker, športové stávky, ako aj lotérie a hry podobné lotériám. Športové stávky na národnej úrovni vykonáva miestna stávková kancelária Premier Bet, ktorá po celej krajine zriaďuje siete stávkových kancelárií.

22bet Czad

Čadská vláda neposkytuje zahraničiu dokumenty, na základe ktorých by bolo možné jednoznačne určiť, či sú hazardné hry online legálne. Všetko sa to robí dedukciou, keďže Čadčania majú plný prístup k ponukám miestnych stávkových kancelárií. Prekvapujúce sú aj údaje, že iba každý desiaty obyvateľ má prístup na internet, a napriek tomu online hazardné hry prekvitajú.

Čo ponúka 22Bet Čad?

Je veľmi dôležité, aby mal každý používateľ rovnakú šancu na výhru. Fungovanie portálu je založené na 128-bitovej šifrovacej technológii SSL, ktorá účinne zabraňuje akémukoľvek prejavu zvýhodňovania ktoréhokoľvek používateľa. Celý portál je korunovaný intuitívnym rozhraním, vďaka ktorému sa ľahko používa aj pre najväčšieho počítačového laika.

Zároveň je dokonale vyladená aj mobilná verzia portálu. Bezchybne funguje vo webových prehliadačoch, smartfónoch so systémom Android a zariadeniach iPhone. 22Bet Čad funguje aj na tabletoch. Obchodovanie na platforme je plne bezpečné. Stávková platforma je kontrolovaná Úradom pre hazardné hry Curacao, ktorý je monitorovaný jedným z najväčších regulátorov internetových stránok s elektronickými hrami.

Obyvatelia Čadu sa môžu sústrediť na iné aspekty hry a systematicky získavať atraktívne bonusy. Táto stávková kancelária vynakladá veľké úsilie na získanie a udržanie dôvery svojich hráčov, preto si nemôže dovoliť žiadne nezrovnalosti. Najmä preto, že nezriedka ide o veľmi vysoké peňažné hodnoty.

22BET ► Stavte si na 22bet so 100 % bonusom na prvý vklad!
Autor SKbookmaker