22Bet Kambodža

SKbookmaker
30 júla, 2024
55 Zobrazenia

Súčasné právne predpisy o hazardných hrách v Kambodži umožňujú prevádzku rôznych prevádzok hazardných hier, ale príslušní prevádzkovatelia musia nevyhnutne požiadať o licenciu na hazardné hry a získať ju. Služby hazardných hier by v skutočnosti nemali využívať kambodžskí občania. Generácia hazardných hier sa zameriava len na turistov, ale pre občanov, ktorí využívajú služby hazardných hier, neexistujú žiadne dôsledky.

História hazardných hier v Kambodži

Kambodža je krajina, ktorá sa musela vyrovnať s mnohými ťažkosťami, ktoré reálne spomalili rozvoj krajiny. Jej prebiehajúca občianska vojna a obdobie okupácie rozhodne dominovali hlavným témam, okolo ktorých sa točí politika a hospodárstvo. V Kambodži bol hazard zakázaný počas vlády Červených Khmérov. Jeho opätovná legalizácia prišla v 90. rokoch 20. storočia. Situácia sa opäť zmenila v roku 1996, keď bol zavedený zákon proti hazardným hrám.

Na jeho základe boli zrušené všetky predtým vydané licencie. V dôsledku toho boli obyvateľom Kambodže úplne zakázané všetky formy hazardných hier. Tí, ktorí sa rozhodli tento zákaz porušiť, mohli byť potrestaní veľmi vysokou pokutou až do výšky 50 000 rialov alebo mesačným odňatím slobody. Výnimku tvorili hracie automaty. Zákaz bol však opätovne zavedený v roku 2009 v dôsledku veľmi vysokého počtu sporov o dlhy z hazardných hier. Štát sa nerozhodol upustiť od prevádzkovania kasín.

Spolu s herňami predstavovali veľmi solídny príjem. Rozhodlo sa o vydávaní licencií a zdôraznilo sa, že kasína môžu prijímať len hráčov pochádzajúcich zo zahraničia, preto boli rozmiestnené na hraniciach krajiny, keďže občania v susedných krajinách čelili ešte prísnejším predpisom.

22bet Kambodża

Pokiaľ ide o online hazardné hry, neexistujú žiadne osobitné predpisy. Predpokladá sa, že sa naň vzťahuje všeobecný zákaz podľa zákona proti hazardným hrám z roku 1996. Na verejnosť prenikli informácie o činnosti prevádzkovateľov online hazardných hier v Kambodži, ako aj o hráčoch, ktorí boli za online hazardné hry zatknutí.

Štartovací bonus od spoločnosti 22Bet Kambodža

22bet Kambodža prijíma hráčov z tejto krajiny, tí však hrajú na vlastné riziko. V skutočnosti nie je nezvyčajné, že riskujú. Najlepšou výhodou na prilákanie nových používateľov je ponúknuť im dodatočný vstupný bonus. Tento typ bonusu je mimoriadne atraktívny a necháva konkurenčné stávkové aktivity ďaleko za….. Atraktívne bonusy a prémie sa poskytujú aj pravidelným hráčom.

22Bet Kambodža ako jedna z mála ponúka bodový program a prístup do VIP klubu. Následne môžu hráči získať veľmi hodnotné darčeky. Najobľúbenejší je piatkový bonus na doplnenie, ktorý môže dosiahnuť až 400 solí. Obyvatelia Kambodže môžu získať aj voľné roztočenia, ktoré môžu využiť počas celého týždňa.

Obyvatelia sa môžu zúčastniť aj na týždenných lotériách a vyhrať gadgety od spoločnosti Apple. Tí, ktorých v poslednom čase trápila smola, môžu využiť bonusy na obnovu stávok, čo je skvelá šanca na prelomenie zlej série.

22BET ► Stavte si na 22bet so 100 % bonusom na prvý vklad!
Autor SKbookmaker