22Bet Somálsko

SKbookmaker
1 augusta, 2024
56 Zobrazenia

Somálsko patrí medzi najchudobnejšie krajiny sveta. Je na neslávnom druhom mieste. Krajina je prevažne moslimská, až 99 % obyvateľov sa hlási k islamu. Táto krajina bojuje nielen s chudobou, ale aj s občianskou vojnou. Právo v Somálsku je silne prepojené s obsahom odvodeným z Koránu, takže v tejto krajine sú hazardné hry nezákonné. Okrem toho sú technicky nelegálne aj online hazardné hry, hoci možno povedať, že Somálčania majú široko otvorené možnosti u zahraničných stávkových kancelárií.

História hazardných hier v Somálsku

Hazardné hry v Somálsku boli v skutočnosti vždy nezákonné. Somálsko bolo bývalou talianskou kolóniou a vtedy verejnosť nemohla využívať stávkové služby. Zákaz zavedený na hazardné hry je dôsledkom prevažne moslimského obyvateľstva v krajine. Islamské právo dôrazne zakazuje používanie hazardných hier. Považuje sa to za morálny a trestný čin, hoci pri analýze tohto aspektu v iných moslimských krajinách možno v tejto krajine pozorovať veľmi odlišný prístup.

V Somálsku nie sú k dispozícii žiadne legálne hazardné hry, ale verejnosť sa rada zúčastňuje na štátnej lotérii. Napriek platnému zákazu sa Somálčania môžu rozhodnúť pre účasť v nelegálnych stávkových organizáciách. Tí, u ktorých sa zistí, že hrajú hazardné hry, môžu byť verejne zbičovaní, čo je tradičný islamský trest.

22bet Somalia

Online hazardné hry sa napriek oficiálnemu zákazu v skutočnosti nevykonávajú. Predovšetkým je to spôsobené veľmi nízkou úrovňou prístupu na internet, ako aj prebiehajúcou občianskou vojnou, ktorá sústreďuje pozornosť štátu na úplne iné aspekty. Okrem toho súčasná legislatíva v žiadnej miere nedrží krok s technologickým pokrokom.

Ako 22Bet Somálsko priťahuje nových používateľov?

Pre obyvateľov Somálska má 22Bet Somalia veľmi širokú ponuku. V prvom rade upúta pozornosť veľmi široká škála stávok, ktoré je možné podať. Hráči môžu podávať stávky na tímové športy, kontaktné športy, ako aj na individuálne športy. Okrem toho sú k dispozícii aj ďalšie možnosti stávkovania. V 22Bet Somalia sú medzi používateľmi najobľúbenejšie športy basketbal, snowboard, volejbal a hádzaná. Okrem toho sa Somálčania radi rozhodujú pre stávky na šach.

Každý Somálčan, ktorý sa rozhodne otvoriť si účet v 22Bet Somalia, sa môže tešiť na atraktívne bonusy. Noví hráči, ktorí chcú podávať športové stávky, môžu získať až 50 GBP. Na druhej strane tí, ktorí sa rozhodnú využiť 22Bet Somalia kasíno, môžu získať až 250 GBP navyše. Okrem toho sú tu aj atraktívne bonusy pre pravidelných hráčov, ktoré sú veľmi obľúbené – pondelkové a piatkové dobíjanie. Získanie ďalších voľných prostriedkov im poskytuje zdroj ďalšej a skvelej zábavy.

22BET ► Stavte si na 22bet so 100 % bonusom na prvý vklad!
Autor SKbookmaker