22bet Dominikánska republika

SKbookmaker
3 augusta, 2024
52 Zobrazenia

Dominikánska republika sa veľmi často mylne spája s Dominikánskym spoločenstvom. V skutočnosti sa nachádza na ostrove Hispaniola, o ktorý sa delí s Haiti, v Karibskom mori. Dominikánska republika sa počíta medzi krajiny, ktoré sa na trhu s hazardnými hrami len plazia, hoci Karibik sa preslávil daňovými rajmi a online hazardnými hrami. Môžu teda hráči z Dominikánskej republiky využívať zahraničné stávkové platformy? Je v prevádzke platforma 22bet Dominikánska republika?

História hazardných hier v Dominikánskej republike

Vďaka ekonomike, ktorú riadi dominikánska vláda, je Dominikánska republika druhou najväčšou krajinou v Karibiku. Nedá sa poprieť, že jej obrovskou hnacou silou sú turisti, a preto sa krajina okrem početných propagačných akcií v regióne snaží poskytnúť čo najviac zábavy pre nových návštevníkov. K tomu patrí aj dostupnosť a počet kasín na ostrove. Pandémia koronavírusu nepriaznivo ovplyvnila ich prevádzku, takže niekoľko prevádzok muselo byť zatvorených. V minulosti mohli kasína v Dominikánskej republike využívať len turisti, teraz ich však môžu využívať aj miestni obyvatelia. Kľúčom k úspechu je, aby kasína boli súčasťou hotelov alebo v ich blízkosti.

22bet Republika Dominikańska

Online hazardné hry boli legalizované pomerne rýchlo, keďže sa tak stalo v roku 1998 na základe zákona 24-98, ktorý bol novelou hlavného zákona o hazardných hrách: zákona 351. Ten sa však nevzťahoval na online kasína. Tie boli legalizované o osem rokov neskôr, v roku 2006. Dominikánska republika má monopol, ktorý vlastní spoločnosť Amaya Gaming, a bežné subjekty nemôžu z právnych dôvodov prijímať hráčov pochádzajúcich z Dominikánskej republiky. V skutočnosti sa zahraničné online stávkové kancelárie rozhodli prijímať hráčov z tejto krajiny.

Funguje platforma 22bet Dominican Republic v Dominikánskej republike?

Stávková platforma 22bet funguje na základe licencie získanej na ostrove Curacao, ktorá v skutočnosti nemá žiadne styčné body s licenciou požadovanou v Dominikánskej republike. Preto by teoreticky stávková kancelária nemala poskytovať svoje služby občanom Dominikánskej republiky. V skutočnosti stávková kancelária 22bet na svojej platforme prijíma aj dominikánskych hráčov, keďže sa na ňu nevzťahuje dominikánsky zákon.

Platforma 22bet Dominikánska republika je pomerne častou voľbou tamojšej komunity a je nimi veľmi pozitívne hodnotená. Platforma 22bet Dominikánska republika im poskytuje celý rad rôznych možností, ktoré nemôžu zažiť pri využívaní licencovaných spoločností.

Väčší kapitál im umožňuje zvýšiť svoje podiely a zároveň im umožňuje poskytovať oveľa vyššiu úroveň služieb ako konkurenčné subjekty. 22bet Dominikánska republika má rozvinutú stávkovú sekciu aj dobre fungujúce online kasíno. Vyvrcholením aktivít platformy sú ľahko dostupné akcie a bonusy, na ktoré majú nárok noví aj stáli hráči.

22BET ► Stavte si na 22bet so 100 % bonusom na prvý vklad!
Autor SKbookmaker