22bet Paraguaj

SKbookmaker
7 augusta, 2024
56 Zobrazenia

Paraguaj, hoci sa oficiálne nazýva Paraguajská republika, je krajina v srdci Južnej Ameriky. Je to vnútrozemská krajina. Paraguaj má takmer 7,5 milióna obyvateľov a úradnými jazykmi sú španielčina a guarínčina. Hazardné hry sú v Paraguaji legálne od roku 1943, legalizované boli v Paraguaji aj online hazardné hry, ale k tomu došlo až okolo roku 2015. Oficiálne sú povolené len licencované stránky, ale Paraguajčania veľmi radi využívajú služby poskytované zahraničnými online stávkovými kanceláriami. Funguje teda platforma 22bet Paraguay v tejto krajine?

História hazardných hier v Paraguaji

Pred rokom 1997 existovali len zriedkavo predpisy, ktoré by ovplyvňovali trh s hazardnými stávkami. Je známe, že prvé kasíno bolo otvorené v roku 1943, čo sa považuje za okamih, keď boli hazardné hry v Paraguaji legalizované. Zákon povoľoval len prevádzku licencovaných herní, ale zároveň vznikali herne, ktoré neboli regulované. V roku 2005 paraguajská vláda podnikla konkrétne kroky na ukončenie činnosti nelegálnych subjektov riadených zločineckými skupinami, ktoré sa zaoberali obchodovaním s kokaínom a jeho výrobou.

22bet Paragwaj

V Paraguaji sú legálne aj online hazardné hry.

Štát sa rozhodol prezentovať jasné stanovisko až okolo roku 2015. Hoci samotný zákon bol vypracovaný v roku 2017, online lotérie začali fungovať v roku 2015 a online kasína sa stali bežnými v roku 2017. Legalizácia športových stávok online sa zasa uskutočnila v roku 2018.

Je možné stretnúť sa s postojom, že do roku 2015 boli digitálne hazardné hry nezákonné, pretože tento nelicencovaný hazard bol nezákonný a vláda považovala online hazardné hry za druh offshore bankovníctva, ktoré umožňuje pranie špinavých peňazí. V Paraguaji nikdy neboli vyvodené dôsledky z používania platforiem zahraničných stávkových kancelárií bežnými hráčmi. Boli vyvinuté snahy o postihovanie spoločností poskytujúcich takéto služby. Paraguajčania totiž veľmi radi využívajú nelicencované platformy, čo vyvoláva značný odpor legitímnych prevádzkovateľov.

Môžu Paraguajčania používať 22bet Paraguay?

V skutočnosti stávková kancelária 22bet nepožiadala paraguajskú vládu o špeciálnu licenciu, ale necháva „dvere“ na svoju platformu otvorené pre hráčov z tejto krajiny. Pri rozhodovaní o najlepšej platforme pre online stávkovanie sa nepochybne v prvom rade zohľadňujú potenciálne výhody registrácie. 22Bet Paraguay poskytuje špeciálny propagačný kód, ktorý po zadaní počas registrácie umožňuje získať dodatočné finančné prostriedky. Vďaka týmto prostriedkom je možné byť odvážnejší, pokiaľ ide o fungovanie služby, pretože pri prvých stávkach sa nevystavujete riziku straty vkladu.

Samotný proces registrácie na 22Bet Paraguay je tiež veľmi jednoduchý. Bookmaker znížil počet krokov na minimum. Vďaka tomu si už po chvíli môžete vychutnať plný prístup k vytvorenému účtu.

22Bet Paraguay

22Bet Paraguaj poskytuje možnosť stávkovať na skutočné športové udalosti aj na tie, ktoré sú definované ako virtuálne športy. Konečný výber je na používateľovi, hoci v Paraguaji je zďaleka najpopulárnejší futbal. V závislosti od vašich preferencií sa vaša stávka môže týkať rôznych typov: presného skóre, skóre prvého polčasu, strelcov gólov alebo celkového počtu gólov. V Paraguaji sa veľký počet hráčov rozhoduje pre stávky na virtuálne športy. Patria medzi ne tieto športy: futbal, tenis, cyklistika, dostihy a basketbal. Okrem toho si v tejto krajine našli svojich amatérov aj kohútie zápasy.

22BET ► Stavte si na 22bet so 100 % bonusom na prvý vklad!
Autor SKbookmaker