Švajčiarsko – Fínsko: 2

SKbookmaker
3 mája, 2024
21 Zobrazenia

Náš tip: Švajčiarsko – Fínsko: 2

04.05.2024 12:00

Posledná zastávka Euro Hockey Tour v Brne ponúkne v sobotu zápas medzi Švajčiarskom a Fínskom. Miernym favoritom zápasu sú Fíni, ktorí zdolali domáci tím 4:1. Góly strelili štyria rôzni hráči – Vili Saarijarvi, Arttu Hyry, Oliver Kapanen a Jere Innala spečatili výsledok.

V prvom zápase proti českému tímu Fíni predstavili dve zo svojich štyroch plánovaných posíl z NHL. Hoci je možné, že Fínsko pred majstrovstvami sveta ešte niekoľko hviezd pridá, už teraz je zrejmá obrovská sila týchto majstrov sveta a olympijských víťazov z roku 2022. A tú budú chcieť potvrdiť aj proti Švajčiarsku.

Švajčiari si už na svetový šampionát zabezpečili päť svojich krajanov z NHL. Siegenthaler, Hischier a Kurashev nastúpili proti Švédsku, s ktorým Švajčiarsko prehralo 1:2, ale podobne ako Fínsku a ďalším tímom im bude chvíľu trvať, kým si zvyknú na široké klzisko. A keďže Švajčiari prehrali všetky zápasy EHT proti Fínsku bez svojich opôr z NHL, čaká ich ďalší veľmi ťažký zápas kvôli spomínanej potrebe aklimatizácie.

Na čo vsadiť:

Fínsko dlhodobo uplatňuje systém, do ktorého nemusia výrazne zasahovať opory NHL, a preto je na majstrovstvách sveta pravidelne úspešné. Fínsko dokáže poraziť Švajčiarov už po štvrtýkrát v sezóne.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

20BETStavte si na 20bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker