Česká republika – Švajčiarsko: menej ako 5,5 gólu

SKbookmaker
5 mája, 2024
22 Zobrazenia

Náš tip: Česká republika – Švajčiarsko: menej ako 5,5 gólu

05.05.2024 16:00

Česká reprezentácia predvádza na turnaji Euro Hockey Tour v Brne veľmi dobré výkony. Má dobrý pohyb, veľa striel a proti Švédsku veľmi solídne bránila. Tieto výkony majú len jednu chybičku – Česi nedávajú góly. V dvoch zápasoch skórovali iba raz, a hoci je tréner Radim Rulík spokojný s tým, že celkový dojem z hry jeho zverencov sa zlepšuje, toto gólové sucho rozhodne nie je príjemné. Hrá sa na góly a na nič iné.

Hoci Rulík verí, že góly prídu, proti Švajčiarsku s jeho tradične dobrou defenzívou to nebude jednoduché. Švajčiari prehrali so Švédskom 1:2 a Fínskom 1:3 (Česi majú proti rovnakým súperom bilanciu 0:2 a 1:4). Vzhľadom na to, že Švajčiari už majú takmer kompletný káder, ktorý sa predstaví na majstrovstvách sveta, nemôžeme očakávať, že sa ich štýl hry výrazne zmení.

Zároveň nemôžeme príliš prihliadať na predchádzajúce zápasy s českým tímom z tejto sezóny. V nedeľu sú Česi miernymi favoritmi, ale dá sa očakávať tuhý a vyrovnaný boj.

Na čo vsadiť:

Českí a švajčiarski hokejisti na poslednej zastávke EHT nebodujú. Česi si vytvárajú pomerne veľa šancí, ale chýba im zakončenie. A keďže Švajčiarsko hrá na tomto turnaji defenzívnym štýlom, nemôžeme očakávať príliš veľa gólových príležitostí.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

WAZAMBAStavte si na Wazamba so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker