USA – Slovensko: USA/+4,5 gólu

SKbookmaker
13 mája, 2024
25 Zobrazenia

Náš tip: USA – Slovensko: USA/+4,5 gólu

13.05.2024 16:20

Spojené štáty čaká počas pondelkového programu Svetového pohára v hokeji odveta týždeň starej generálky z Bratislavy. Američania si v jedinom prípravnom zápase pred hokejovým šampionátom zmerali sily so Slovenskom a deklasovali ho 6:2. A podobnému výsledku by sa v B-skupine v Ostrave určite nebránili.

Američania vstúpili do turnaja prehrou 2:5 so Švédskom, keď vyrovnaný duel napokon rozhodli dvoma gólmi do prázdnej bránky. Neúspešný vstup do turnaja si potom Spojené štáty vynahradili proti Nemecku, ktoré v sobotu ovládli a vyhrali 6:1. Skórovalo šesť rôznych hráčov zo všetkých formácií, čo je skvelá správa pre trénera Johna Hynesa. Na turnaji sa už nemusí spoliehať len na dve elitné formácie.

Slovensko naopak vstúpilo do turnaja prehrou 4:6 s Nemeckom, ktorá trénera Craiga Ramsayho veľmi mrzela. Z neúspechu vinil najmä fakt, že jeho zverenci tak veľmi chceli vyhrať, že robili nepochopiteľné chyby a dávali Nemcom zbytočné šance. V nedeľu proti Kazachstanu si Slováci pred takmer domácim publikom v Ostrave zlepšili náladu a vyhrali 6:2.

Na čo vsadiť:

Američania proti Nemecku ukázali, čoho sú na tomto turnaji schopní. Pred týždňom proti Slovensku nastúpili v podstate v plnej sile a bolo to veľké víťazstvo. Aj v pondelok sa Spojeným štátom podarí zvíťaziť, pričom strelia minimálne päť gólov.

Dôvera:

8/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker