Monza – Frosinone: 2

SKbookmaker
19 mája, 2024
17 Zobrazenia

Náš tip: Monza – Frosinone: 2

19.05.2024 15:00

Frosinone dostalo v poslednom kole výprask od Interu (0:5), ktorý prerušil jeho sľubnú šesťzápasovú sériu neporaziteľnosti (1-5-0), a jeho napínavý boj o záchranu sa nekončí. Navyše po pondelkovej výhre Udinese ich pred začiatkom kola delí už len lepšie skóre a cesta do Monzy, ktorá naposledy prehrala vo Florencii (1:2), bude nervózna.

Monza by za normálnych okolností bola nad sily Frosinone, ale vzhľadom na to, že od marcovej prestupovej prestávky nevyhrala (0-3-4), nemožno hovoriť o tom, že by oplývala nejakou veľkou formou. Odchádzajúci tréner Palladino síce svojim hráčom oficiálne nič nedovolí, ale v hlavách sú už vyše mesiaca očividne na dovolenke.

Frosinone si v oboch predchádzajúcich zápasoch vonku udržalo čisté konto (Empoli, Turín), ale ani to nič nezmenilo na skutočnosti, že hostia zostávajú jediným tímom, ktorý v tejto sezóne nevyhral na pôde súpera (0-7-11). Pre zverencov Eusebia Di Francesca by bolo mimoriadne užitočné ukončiť túto nelichotivú bilanciu na posledný pokus.

Na čo vsadiť:

Dve čisté kontá v predchádzajúcich zápasoch vonku a nôž na krku v podobe bezprostrednej hrozby zostupu by mali Frosinone prinútiť k záverečnému pokusu zaznamenať prvé tri body z vonkajšieho zápasu.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

IVIBETStavte si na Ivibet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker