Rakúsko – Veľká Británia: Rakúsko hcp -2,5

SKbookmaker
20 mája, 2024
21 Zobrazenia

Náš tip: Rakúsko – Veľká Británia: Rakúsko hcp -2,5

21.05.2024 12:20

V utorok sa na majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji skončia základné skupiny. Nabitý program v pražskej O2 Aréne sa začne krátko po poludní súbojom medzi Rakúskom a Veľkou Britániou.

Briti sa rozlúčia nielen s turnajom ako takým, ale aj s elitnou divíziou. Nováčikovia sú jediným tímom na šampionáte, ktorý v šiestich zápasoch ani raz neskóroval. Ich nádeje na záchranu definitívne zhasli po pondelkovej prehre 2:5 s Nórskom, s ktorým ostrovania prehrávali o tri góly už v 13. minúte.

Veľká Británia odohrá utorkový zápas len z povinnosti, čo sa o Rakúšanoch povedať nedá. Tí sú po víťazstvách nad Fínskom a Nórskom so siedmimi bodmi stále senzačne v hre o štvrťfinále. Podarilo sa im tiež ukradnúť bod Kanade, ktorá v poslednej tretine prehrávala s obhajcom titulu 1:6, a postarali sa tak o jeden z najsilnejších momentov celého šampionátu.

Na čo vsadiť:

Oba tímy pôjdu do zápasu s úplne opačným rozpoložením. Motivácia je jednoznačne na strane Rakúska, ktoré sa v českej metropole prezentuje nečakane sympatickými výkonmi. Tím okolo dvadsaťdvaročného útočníka Minnesoty Marca Rossiho nenechá nič na náhodu a vyhrá minimálne o tri góly, k čomu mu pomôže aj deň voľna navyše.

Dôvera:

6/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker