Florida – NY Rangers: víťaz Florida

SKbookmaker
28 mája, 2024
22 Zobrazenia

Náš tip: Florida – NY Rangers: víťaz Florida

29.05.2024 02:07

Florida otvorila finále Východnej konferencie impozantným víťazstvom 3:0 v Madison Square Garden, ale Rangers otočili sériu v dvoch predĺženiach (3:2, 5:4) a ak zvládnu utorňajší zápas, budú mať vo štvrtok doma prvú miestenku do play-off.

V prvom domácom zápase dominovali Panthers, ktorí vyhrali 37:23 na strely na bránku a celkovo vyprodukovali 103 striel, ale Rangers sa prekonali v obetavosti, keď zaznamenali nevídaných 37 blokov. A v kritických momentoch ich podržal Igor Šestorkin, ktorý zatiaľ prekonáva svojho krajana Bobrovského v bránke Floridy. Pre toho je stav série frustrujúci aj preto, že sa mu podarilo eliminovať ofenzívne esá Rangers – trio Zibanejad, Panarin, Kreider má po troch zápasoch na konte jediný bod.

Rangers však našli nečakaných hrdinov v tretej a štvrtej formácii. Predĺženie druhého zápasu rozhodol Barclay Goodrow, ktorý v treťom zápase strelil ďalšie dva góly, v ktorom Alex Wennberg zaznamenal víťazný gól. Jednička draftu NHL 2020 Alexis Lafreniere sa v nedeľu tiež postaral o dva góly. Rangers dokázali nájsť spôsob, ako zvíťaziť napriek tomu, že v sérii s Floridou nepremenili ani jednu z ôsmich presiloviek, čo bola ich pýcha počas celej sezóny.

Na čo vsadiť:

Florida potrebuje vyhrať, bilancia 1:3 pred zápasom v New Yorku by bola pre Panthers kritická. Sú na tom fyzicky lepšie a tentoraz svoju prevahu ukážu aj v skóre.

Dôvera:

6/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

22BETStavte si na 22bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker