USA – Brazília: víťaz Brazília/ viac ako 2,5 gólu v zápase ÁNO

SKbookmaker
12 júna, 2024
31 Zobrazenia

Náš tip: USA – Brazília: víťaz Brazília/ viac ako 2,5 gólu v zápase ÁNO

13.06.2024 01:00

Po úvodných dvoch zápasoch finále hokejovej NHL sa na Floride začína futbalový sviatok. V záverečnom zápase pred turnajom Copa América sa hostiteľský tím turnaja, USA, stretne s juhoamerickým gigantom Brazíliou.

Američania sa potrebujú spamätať z ťažkého päťgólového k.o., ktoré im v sobotu v Marylande uštedrila Kolumbia. Jediným americkým pozitívom bol zásah Timothyho Weaha, syna slávneho liberijského kanoniera Georgea Weaha. Prehra 1:5 bola najvyššia v šesťročnej ére trénera Gregga Berhaltera, ktorý postavil základnú zostavu zloženú výlučne z hráčov z piatich najlepších európskych líg.

Američania boli v defenzíve ako na hojdačke. V prvom polčase inkasovali dva góly po chybách vo vlastnom pokutovom území, keď potom na začiatku druhého polčasu znížili a otvorili hru, inkasovali ešte trikrát po rýchlych protiútokoch Kolumbijčanov, ktorí nekompromisne trestali ich chyby v strede poľa a trafili aj brvno.

Brazília tiež ladí formu na Copa América a v ten istý deň, ako USA prehrali s Kolumbiou, porazili Mexiko 3:2 v Texase, de facto domácom prostredí Mexičanov. Kanárici prišli o vedenie v druhej minúte nadstaveného času, no napriek tomu sa im podarilo zachrániť 17-ročnú superhviezdu Endricka, ktorý sa po šampionáte pripojí k Realu Madrid. Kanárikom chýba zranený Neymar, ale to nevadí, stále majú obrovskú silu najmä v ofenzíve (Vinícius Júnior, Rodrygo, Rapinha).

Na čo vsadiť:

Brazílčania dominujú nad Američanmi (18-0-1) a zvyčajne strelia aspoň dva góly. Ak do mixu ich víťazstiev zaradíte viac ako dva góly v zápase, mohli by sa presadiť aj hostitelia.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

1XBETStavte si na 1xbet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker