Srbsko – Anglicko: víťaz Anglicko/menej ako 3,5 gólu v zápase

SKbookmaker
16 júna, 2024
18 Zobrazenia

Náš tip: Srbsko – Anglicko: víťaz Anglicko/menej ako 3,5 gólu v zápase

16.06.2024 21:00

Anglicko malo šťastie, že dostalo žreb kvalifikačnej skupiny, Euro otvorí zápasom proti tímu, ktorý nevie hrať veľké turnaje.

Srbsko sa na Euro kvalifikovalo len piatykrát vo svojej samostatnej histórii a na troch majstrovstvách sveta skončilo vždy v skupinovej fáze. Akoby sa mužstvo uspokojilo s postupom na turnaj, ďalšia teória neúspechov Srbska hovorí, že hráči nedokážu na dlhodobých podujatiach vytvoriť fungujúci tím. Nech už platí ktorákoľvek z týchto možností, ani v Nemecku sa so Srbskom príliš nepočíta.

V kvalifikácii dvakrát prehralo s Maďarskom, dvakrát remizovalo s Bulharskom a porazilo len Čiernu Horu a Litvu. Nevyrovnané výkony sprevádzali Srbov aj v tohtoročnej príprave, v generálke vyhrali vo Švédsku 3:0, ale predtým prehrali v Rakúsku 1:2, v Rusku 0:4 a medzitým zdolali Cyprus 1:0. Mužstvo je výrazne závislé od útočného trojzáprahu Tadič, Milinkovič-Savič, Mitrovič, Vlahovič má pozíciu žolíka, rovnako ako sparťanský krídelník Birmančevič.

Tréner Anglicka Gareth Southgate má oveľa väčší výber hráčov, takže Grealisha či Rashforda môže pokojne nechať doma. Útočná kára Albionu vzbudzuje zaslúžený rešpekt, žiadny účastník EURO nemá toľko talentovaných ofenzívnych hráčov, nie náhodou je na súpiske deväť útočníkov. Najväčšia pozornosť sa bude sústrediť na stredopoliara Bellinghama, ktorý sa však v závere sezóny potýkal s výpadkom formy.

Oveľa horším problémom je obrana. Maguire, kritizovaný v klube, ale spoľahlivý na reprezentačnej scéne, je zranený, Stones tiež nie je fit a zvyšní stopéri majú minimálne skúsenosti z vrcholných turnajov. Shaw je jedinou možnosťou na ľavej strane obrany, ale na jar pre zranenie nehral. Ani výsledky tohtoročnej prípravy nie sú povzbudzujúce, s Bosnou vyhrali iba raz, pričom domáca generálka s Islandom sa skončila blamážou (0:1).

Na čo vsadiť:

Napriek všetkým problémom sú Angličania jasnými favoritmi svojho prvého zápasu v histórii. Obhajcovia strieborných medailí zvíťazia, pričom v zápase padnú maximálne tri góly. Zápas je k dispozícii v stávkovej kancelárii BetBuilder.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

IVIBETStavte si na Ivibet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker