Vondrousova M. – Masarova R.: Vondrousova M. -5,5 hier

SKbookmaker
17 júna, 2024
16 Zobrazenia

Náš tip: Vondrousova M. – Masarova R.: Vondrousova M. -5,5 hry

17.06.2024 13:30

Markéta Vondroušová podala veľmi solídny výkon na Roland Garros v Paríži, kde sa prebojovala do štvrťfinále antukového grandslamu. Tam ju zastavila svetová jednotka a aktuálne štvornásobná parížska šampiónka Iga Šwiateková.

Po krátkom oddychu sa česká tenistka vracia na okruh a vstupuje do trávnatej časti sezóny, ktorá jej vlani priniesla toľko radosti. Odohrala desať zápasov, deväť z nich vyhrala a stala sa senzačnou wimbledonskou šampiónkou. V roku 2024 tak rozhodne má na čom stavať.

V úvodnom kole turnaja WTA 500 v nemeckom Berlíne sa Vondroušová stretne so Španielkou Rebeccou Masarovou. Doteraz sa s ňou stretla dvakrát, keď ju v Linzi zdolala 6:1, 6:1 a tento rok na Roland Garros 6:1, 6:3. Jedinou výhodou Masarovej je, že v tejto sezóne už odohrala turnaj v Hertogenboschi a cez víkend úspešne prešla kvalifikáciou. Takže je už celá zohratá.

Na čo vsadiť:

Svetová dvojka je v tomto stretnutí jasným outsiderom. Hoci Vondroušová nie je na tráve kompletnou hráčkou, jej kvality ďaleko prevyšujú schopnosti Masárovej. Navyše ju dokáže prehrať. Jednoznačne ide o stávku s hendikepom.

Dôvera:

7/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

20BETStavte si na 20bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker