Hurkacz H. – Zverev A.: Viac ako 23,5 hier

SKbookmaker
22 júna, 2024
26 Zobrazenia

Náš tip: Hurkacz H. – Zverev A.: Viac ako 23,5 hier

22.06.2024 13:00

Súboj dvoch výborných podaní ponúkne semifinále na nemeckom turnaji v Halle. Proti sebe sa postavia Alexander Zverev, ktorý na trávnatom podujatí v Halle ešte nikdy nestratil svoje podanie, a Hubert Hurkacz. Hoci mu dvakrát prelomili podanie, aj tak vyhral všetky svoje zápasy 2:0 na sety.

Zatiaľ čo Hurkacz v predchádzajúcich troch zápasoch vyradil Flavia Cobolliho, Jamesa Duckwortha a Marcosa Girona, Zverev si poradil s Oscarom Ottom, Lorenzom Songeom a Arthurom Filsom. Zápasy s Ottom a Filsom sa potom natiahli na tri sety, keďže Zverev nedokázal vyhrať tajbrejky.

Stret týchto skvelých podaní sme mohli vidieť už skôr v sezóne počas United Cupu. Zverev vtedy zvíťazil po troch hodinách boja 6:7, 7:6, 6:4. V celom zápase bol iba jeden brejk. Duel na tráve by nemal byť taký dlhý (z časového hľadiska), ale zápasy sa dajú odohrať podobným spôsobom.

Na čo vsadiť:

Keď sa Zverev a Hurkacz stretli naposledy, bol to zdĺhavý súboj skvelých podaní. Vzhľadom na výkony v Halle, kde opäť dominuje podanie oboch hráčov, sa určite odporúča stávka na gemy alebo možnosť aspoň jedného tajbrejku.

Dôvera:

8/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

RABONAStavte si na Rabona so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker