Slovensko – Rumunsko: 0

SKbookmaker
26 júna, 2024
21 Zobrazenia

Náš tip: Slovensko – Rumunsko: 0

26.06.2024 18:00

V skupine E majú všetky štyri tímy pred záverečným kolom rovnaké tri body. Slovensko a Rumunsko si môžu zabezpečiť postup do osemfinále majstrovstiev Európy už v stredu. Stačí, ak vo svojom zápase dosiahnu spoločnú remízu.

Slováci šokovali svet víťazstvom 1:0 nad Belgickom. Aj proti Ukrajine hrali dobre, ale Schranzov druhý gól na turnaji bol po zmene strán dvakrát inkasovaný, čo viedlo k prehre 1:2.

Rovnakí súperi, opačné výsledky. Rumuni vstúpili do šampionátu nečakane hladkým víťazstvom 3:0 nad Ukrajinou. Potom ich „z pera“ zosadila výhra 2:0 nad Belgickom.

Tentoraz by mali oba národné tímy po prvý raz zaznamenať aj „remízu“. Prečo? Pomyselného Čierneho Petra momentálne drží so záporným skóre Ukrajina, ktorá na víťazstvo potrebuje hrať s Belgickom. Bez ohľadu na výsledok tohto zápasu, bod posunie Slovákov aj Rumunov do vyraďovacej fázy.

Na čo vsadiť:

Z oboch táborov pochopiteľne zaznievajú hlasy, že v stredu chcú hrať na víťazstvo. Stávky sú však príliš vysoké, tak prečo sa nevybrať jednoduchšou cestou? Nezvyčajne nízky kurz na remízu koniec koncov hovorí jasnou rečou. Oba tímy budú vo Frankfurte oslavovať pred ôsmou hodinou.

Dôvera:

6/10

Odporúčaná stávková kancelária pre túto stávku:

20BETStavte si na 20bet so 100% bonusom na váš prvý vklad!
Autor SKbookmaker